Închide meniul

Tragerea la sorţi a şaisprezecimilor Cupei Franţei! Rennes – Marseille, cel mai tare duel care se va vedea în AntenaPLAY

Viviana Moraru Publicat: 9 ianuarie 2024, 10:58

Reclamă
Tragerea la sorţi a şaisprezecimilor Cupei Franţei! Rennes – Marseille, cel mai tare duel care se va vedea în AntenaPLAY

Tragerea la sorţi a şaisprezecimilor Cupei Franţei

Jucătorii lui PSG, în timpul unui meci din Cupa Franţei/ Profimedia

Tragerea la sorţi a şaisprezecimilor Cupei Franţei | Rennes – Marseille este cel mai tare duel din această fază a competiţiei, care se vede live, în AntenaPLAY. PSG, campioana Franţei, se va duela cu Orleans, echipă din ligile inferioare franceze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cupa Franţei promite spectacol total. Meciurile din faza şaisprezecimilor se vor vedea live în AntenaPLAY, în perioada 19-21 ianuarie.

Tragerea la sorţi a şaisprezecimilor Cupei Franţei! Rennes – Marseille, cel mai tare duel

Pe lângă duelul „de foc” dintre Rennes şi Marseille, Monaco se va deplasa pe terenul celor de la Rodez, în timp ce Lyon va juca tot cu o formaţie din ligile inferioare, anume Bergerac.

De asemenea, Bordeaux, echipa la care evoluează Alexi Pitu, va primi vizita celor de la Nice, în timp ce Lille se va deplasa pe terenul celor de la Racing.

Toate meciurile din faza şaisprezecimilor Cupei Franţei:

Reclamă
Reclamă

Kylian Mbappe l-a lăsat fără cuvinte pe Luis Enrique, după ce a scris istorie în Cupa Franţei

Kylian Mbappe l-a lăsat fără cuvinte pe Luis Enrique, după ce a scris istorie în Cupa Franţei! Campioana din Ligue 1 s-a impus cu 9-0, iar starul francez a fost autorul unui hat-trick. Partida a fost transmisă LIVE în AntenaPLAY.

Pentru că PSG întâlnea o formaţie din al şaselea eşalon francez, mulţi se aşteptau ca Luis Enrique să îl odihnească pe Kylian Mbappe.

Reclamă

În cele din urmă, Mbappe a fost introdus încă din primul minut şi a fost înlocuit după 61 de minute, asta după ce a marcat de trei ori.

Întrebat la conferinţa de presă de ce nu l-a menajat pe Kylian Mbappe, Luis Enrique a oferit o explicaţie scurtă şi simplă. Concret, Mbappe şi-a dorit să joace, iar Enrique nu a putut să nu îi satisfacă dorinţa starului de la PSG.

„Mbappe a vrut să joace și nu prea ai ce să spui când vrea asta. Poți doar să te uiți la el și să te bucuri de ceea ce face”, a declarat Luis Enrique, citat de marca.com.

Kylian Mbappe a doborât un nou record în tricoul celor de la PSG, în meciul din Cupa Franţei. După cele 3 goluri marcate cu Revel, Mbappe a ajuns la cifra de 29 de goluri reuşite.

Reclamă

Va redeveni Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:13

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 septembrie

17:07

Ovidiu Hațegan, delegat la prima rundă a Cupei Intercontinentale 2024! Partida la care se va afla în camera VAR

16:36

Mihai Stoica le cere fanilor să vină la FCSB – Petrolul! A venit cu motivele pentru care suporterii campioanei nu pot rata duelul

16:35

„Să facă ce vrea după ce dă gol!” Reacţia lui Dan Petrescu, după gesturile făcute de Louis Munteanu în derby-ul cu FCSB

15:52

Costel Gâlcă s-a săturat de reacţiile fanilor Universităţii Craiova: „Să lase jucătorii în pace, eu sunt vinovat”

15:32

Oţelul – Dinamo LIVE TEXT (21:00). Derby-ul zilei în Liga 1. Dorinel vrea să rămână neînvins

1 VIDEOCharles Leclerc şi Lando Norris, cei mai rapizi în antrenamentele din Singapore! Cursa e duminică (14:45, Antena 1 şi AntenaPLAY) 2 FotoAdrian Şut, mesaj emoţionant pentru soţia lui: „Îţi mulţumesc pentru tot!”. Bianca a reacţionat imediat 3 Monaco – Barcelona 2-1, în meciul serii din Champions League! Atletico, victorie în minutul 90! Toate rezultatele 4 Milionarul convins de Gică Hagi să investească la Farul a rupt tăcerea: „Nu îmi place fotbalul”. Câţi bani va plăti 5 Tottenham, cu Radu Drăguşin integralist, s-a calificat dramatic în optimile Cupei Ligii Angliei! Ce notă a primit românul 6 Gigi Becali dă un „tun” financiar de proporții la FCSB: „Cine vreodată să facă la fel ca mine?”. A făcut toate calculele
Citește și