Închide meniul
VIDEO

Un fost star din Premier League a marcat un gol de la jumătatea terenului! Imagini de excepție cu reușita de geniu

Alex Ioniță Publicat: 12 noiembrie 2023, 17:23

Reclamă
Un fost star din Premier League a marcat un gol de la jumătatea terenului! Imagini de excepție cu reușita de geniu

Un fost star din Premier League a marcat un gol de la jumătatea terenului!

Reușita lui Jonjo Shelvey / Captură Twitter

Un fost star din Premier League a marcat un gol de la jumătatea terenului! Este vorba despre un mijlocaș de 31 de ani, care a ajuns în campionatul din Turcia, mai exact la Rizespor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Jonjo Shelvey, jucător care a petrecut mai bine de 10 ani pe prima scenă a fotbalului englez. Acesta a înscris un gol extraordinar în meciul cu Istanbulspor, care s-a încheiat în cele din urmă cu scorul de 1-0!

Un fost star din Premier League a marcat un gol de la jumătatea terenului! Reușita lui Jonjo Shelvey

În minutul 5 al duelului cu Istanbulspor, Jonjo Shelvey și-a încercat norocul din jumătatea de teren a echipei sale și a trimis balonul înspre poarta apărată de Jensen. Spre surprinderea tuturor, mingea trimisă de mijlocașul englez s-a oprit direct în poarta oaspeților.

După acest gol a început nebunia pe stadionul „Caykur Didi”, fanii, dar și staff-ul și jucătorii de la Rizespor fiind foarte surpriși de reușita mijlocașului ajuns la 31 de ani.

Reclamă

Jonjo Shelvey și-a început cariera de fotbalist la grupele de juniori ale celor de la Charlton. În anul 2010 a fost cumpărat de cei de la Liverpool, în schimbul sumei de 2 milioane de euro. A urmat apoi un împrumut la Blackpool și transferul la Swansea, din anul 2013.

După 3 ani petrecuți în tricoul lui Swansea, a fost cumpărat de cei de la Newcastle, în schimbul sumei de 16 milioane de euro. În tricoul acestei formații a rămas timp de 7 ani. A fost vândut în iarna acestui an la Nottingham Forrest, pentru 6,5 milioane de euro, echipă care l-a împrumutat în această toamnă la Rizespor, în Turcia.

În momentul de față este cotat la 3,7 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt! A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2019. La momentul respectiv valora suma de 18 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Alexandru Maxim şi Denis Drăguş fac legea în Turcia!

Cei doi români ai lui Marius Şumudică de la Gaziantep sunt de neoprit. Alexandru Maxim şi Denis Drăguş au marcat din nou penrtu formaţia din Turcia.

Primul care a înscris a fost Alexandru Maxim. În minutul 45+8, internaţionalul român a înscris fără emoţii de la 11 metri.

Două minute mai târziu, Denis Drăguş a marcat, după o eroare uriaşă a portarului gazdelor. Taskiran a ieşit din careu, la aproximativ 20 de metri, şi a pierdut balonul chiar în faţa lui Drăguş, care a reuşit să înscrie unul dintre cele mai uşoare goluri ale carierei. La Gaziantep evoluează şi portarul Florin Niţă.

Dacă acesta este al doilea gol al lui Alexandru Maxim din acest sezon, el marcând chiar etapa trecută primul gol, Drăguş a ajuns la 4 goluri. La fel ca Maxim, Drăguş a marcat etapa trecută, cu Rizespor. În cele din urmă, Gaziantep s-a impus cu 3-0, ultimul gol fiind marcat de Riascos.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
Vezi toate știrile
Citește și