Închide meniul

Veste proastă pentru Dan Petrescu! Un fost star al lui Manchester United va evolua în Coreea de Sud, la o rivală a „Bursucului”

Bogdan Stănescu Publicat: 8 februarie 2024, 14:00

Reclamă
Veste proastă pentru Dan Petrescu! Un fost star al lui Manchester United va evolua în Coreea de Sud, la o rivală a „Bursucului

Veste proastă pentru Dan Petrescu! Un fost star al lui Manchester United va evolua în Coreea de Sud

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Veste proastă pentru Dan Petrescu! Internaţionalul englez Jesse Lingard, în vârstă de 31 de ani, va evolua în campionatul sud-coreean, la FC Seul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liber de la sfârşitul contractului cu Nottingham Forest, la 1 iulie, mijlocaşul ofensiv a semnat joi un contract pe doi ani cu FC Seul, relatează news.ro.

Veste proastă pentru Dan Petrescu! Un fost star al lui Manchester United va evolua la FC Seul

Întotdeauna mi-am dorit să accept provocări diferite şi să creez noi amintiri în cariera mea şi cred că Coreea de Sud este locul ideal”, a explicat internaţionalul englez (32 de selecţii, 6 goluri).

El a fost întâmpinat de peste 200 de fani la sosirea sa pe Aeroportul Internaţional Incheon. „Am avut mai multe oferte din vara trecută, toate verbale. FC Seul mi-a trimis o ofertă scrisă. Directorii clubului au arătat că sunt serioşi, venind la Manchester să-mi verifice condiţia fizică. Am decis să semnez pentru club în acel moment”, a spus el.

Jesse Lingard va începe sezonul din K-League pe 2 martie, împotriva lui Gwangju FC.

Reclamă

Ajutorul uriaş primit de Dan Petrescu de la Carlo Ancelotti: „Cu el sunt mai apropiat, mi-a spus tot!”

Ajutorul uriaş primit de Dan Petrescu de la Carlo Ancelotti a fost dezvăluit de antrenorul român în presa din Coreea de Sud. „Bursucul” o antrenează pe Jeonbuk şi a vorbit cu jurnaliştii sud-coreeani despre principiile sale de joc.

Petrescu a oferit detalii despre filosofia sa şi a recunoscut ce discuţii a avut cu antrenori precum Carlo Ancelotti sau Roberto De Zerbi despre cât de importantă este defensiva.

Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, i-a oferit sfaturi preţioase lui Dan Petrescu. Antrenorul italian pune pe primul loc apărarea, pentru a putea crea un echilibru în echipă. Acelaşi lucru l-a auzit şi din partea unui alt italian, Roberto De Zerbi, fostul jucător de la CFR Cluj şi actualul antrenor de la Brighton.

Reclamă 4 / 0/3

„M-am întâlnit cu antrenorul lui Brighton, Roberto De Zerbi, și am avut o discuție. Antrenorul lui Brighton mi-a spus că apărarea este fundamentală și că abia după aceea ar trebui să exersăm în ofensivă.

De asemenea, Carlo Ancelotti, cu care sunt mai apropiat, mi-a vorbit și el tot despre defensivă. Trebuie să stabilizezi echipa și pe urmă să ataci, ai nevoie să creezi echilibru. Toate cluburile mari procedează așa. Dacă echilibrul nu este corect, vor apărea cu siguranță dificultăți”, a declarat Dan Petrescu, pentru cotidianul sud-coreean Chosun, citat de gsp.ro.

Dan Petrescu: „Cupa Asiei este cu adevărat dificilă”

Dan Petrescu a avut numai cuvinte de laude la adresa campionatului din Coreea de Sud, dar şi la adresa Cupei Asiei, competiţie care se vede LIVE în AntenaPLAY. Bursucul a dezvăluit ce obiective are la Jeonbuk şi ce speră să se întâmple la turneul final continental:

„Atunci pot arăta performanțe stabile. N-a existat nicio presiune externă asupra fotbalului meu în Coreea de Sud. M-am adaptat la schimbările din sezonul trecut și acum jucătorii lucrează din greu cu mine. K-League e un campionat foarte greu. Dar noi muncim și mai mult pentru a obține rezultate bune.

Cupa Asiei este cu adevărat dificilă. În cariera mea de jucător am evoluat și la Mondiale, și la Euro. Ceea ce sper este ca naționala Coreei de Sud să ia titlul și jucătorii mei de la lot să nu revină accidentați”, a mai spus Dan Petrescu.

Tot în AntenaPLAY, echipa lui Dan Petrescu va juca pentru un loc în optimile Ligii Campionilor Asiei, cu Pohang Steelers, la jumătatea lunii februarie.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dat Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:39 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man, dar golul nu a fost validat 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi Vezi toate știrile
Citește și