Închide meniul

Veste uriaşă pentru Olimpiu Moruţan şi Cicâldău! Decizia luată înaintea derby-ului Turciei: Planul lui Fatih Terim

Gabriel Zamfirescu Publicat: 19 noiembrie 2021, 10:16

Veste uriaşă pentru Olimpiu Moruţan şi Cicâldău! Decizia luată înaintea derby-ului Turciei: Planul lui Fatih Terim

Probleme pentru Olimpiu Moruţan

Profimedia

  • Veste uriaşă pentru Olimpiu Moruţan şi Cicâldău
  • Decizia luată înaintea derby-ului Turciei

Fatih Terim a fost dat de gol de presa din Turcia. Impăratul de pe banca celor de la Galatasaray are un plan clar înaintea derby-ului cu Fenerbahce de duminică. Românii Alex Cicâldău și Olimpiu Moruțan sunt anunțați titulari la gruparea Cim Bom Bom.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Veste uriaşă pentru Olimpiu Moruţan şi Cicâldău

Galatasaray porneşte cu un mic avantaj derby-ul. Are un punct avans în clasament faţă de Fenerbahce care e în criză. Fener are patru meciuri la rând fără victorie în Super Lig, iar pe Galatasaray n-a mai învins-o din 2017. Presa turcă anunță că Fatih Terim a pregătit o strategie specială pentru acest derby, care vizează fazele fixe și șuturile de la distanță.

“Galatasaray a făcut primul antrenament tactic înaintea derby-ului, după pauza pentru meciurile echipelor naționale. Terim l-a identificat pe portarul Berke Ozer drept punctul slab de la Fenerbahce, iar jucătorii vor fi sfătuiți să șuteze des către poartă. Fatih are încredere în mod special în Cicâldău pentru acest derby. Planul lui Galatasaray devine tot mai clar. Terim consideră că tânărul portar de la Fenerbahce va avea probleme în derby și vrea să-l testeze cu multe șuturi de la distanță. Terim va avea discuții separate cu Cicâldău, care va primi libertate de acțiune pe faza ofensivă. Galatasaray pregătește măsuri speciale la fazele fixe. Fenerbahce a fost extrem de periculoasă la cornere”, anunţă fanatik.com.tr.

Reclamă

Românii, titulari în derby

Olimpiu Moruțan este anunțat titular în banda dreaptă, într-un sistem 4-2-3-1, iar Halil Dervisoglu va fi atacantul ales. De asemenea, şi Alexandru Cicâldău va fi titular. Derby-ul Galatasaray – Fenerbahce este programat duminică, 21 noiembrie, de la ora 18:00.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia Vezi toate știrile
Pe același subiect
Olimpiu Moruţan pleacă de la Ankaragucu!
Fotbal extern • 8 mart., 14:22
Olimpiu Moruţan pleacă de la Ankaragucu! Anunţul de ultimă oră despre internaţionalul român. La ce club va evolua
Olimpiu Moruţan, gol în duelul "de foc" cu Fenerbahce
Fotbal extern • 27 feb., 20:23
Olimpiu Moruţan, gol în duelul „de foc” cu Fenerbahce! Reuşită spectaculoasă a românului
Fatih Terim, după eliminarea dramatică a lui Răzvan Lucescu
Fotbal extern • 22 feb., 9:05
Fatih Terim, după eliminarea dramatică a lui Răzvan Lucescu. „Un meci nu e terminat până când nu spunem noi că e terminat”
Răzvan Lucescu, dat peste cap după înfrângerea dramatică
Fotbal extern • 21 feb., 22:58
„Greu de suportat atâta amărăciune!” Răzvan Lucescu, dat peste cap după înfrângerea dramatică. Replica „Împăratului” Fatih Terim
Fatih Terim și-a dat demisia de la Panathinaikos înainte de meciul cu Răzvan Lucescu
Fotbal extern • 20 feb., 19:32
Fatih Terim și-a dat demisia de la Panathinaikos înainte de meciul cu Răzvan Lucescu. „Împăratul” are pe masă o ofertă uriasă