Închide meniul

Victor Osimhen a primit o ofertă fabuloasă de la Al Hilal! Şeicii îl vor cu orice preţ pe golgheterul campioanei Italiei

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 iulie 2023, 18:54

Victor Osimhen a primit o ofertă fabuloasă de la Al Hilal! Şeicii îl vor cu orice preţ pe golgheterul campioanei Italiei

Victor Osimhen a primit o ofertă fabuloasă de la Al Hilal

Victor Osimhen, după ce a câştigat titlul cu Napoli / Profimediaimages

Victor Osimhen a primit o ofertă fabuloasă de la Al Hilal şi ar putea să plece în Arabia Saudită. Golgheterul campioanei Italiei este tentat cu un contract „extraterestru” de şeici. Patronul lui Napoli, Aurelio De Laurentiis, ţine la preţ şi rămâne de văzut dacă va accepta să renunţe la atacantul nigerian în vârstă de 24 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al Hilal îl vrea cu orice preţ pe Osimhen şi a înaintat o propunere spectaculoasă către deţinătoarea titlului din Serie A. Starul lui Napoli ar putea deveni adversarul lui Cristiano Ronaldo şi al lui Karim Benzema.

Victor Osimhen a primit o ofertă fabuloasă de la Al Hilal

Potrivit SkySports, Al Hilal a făcut o ofertă de 140 de milioane de euro pentru Victor Osimhen. Şi jucătorul ar urma să primească o „avere”. Dacă va accepta să joace în Arabia Saudită, va încasa un salariu săptămânal de aproximativ 1.17 milioane de euro (n.r. 56 de milioane de euro pe an).

View this post on Instagram


A post shared by Sky Sports (@skysports)

Reclamă

Osimhen mai are contract cu Napoli până în 2025, iar De Laurentiis a tot încercat să îl convingă să îşi prelungească înţelegerea după câştigarea titlului. Agentul jucătorului, Roberto Calenda, urma să se întâlnească cu şeful lui Napoli la Castel di Sangro. Negocierile ar fi fost, pentru moment, amânate, anunţă gazzetta.it.

Patronul lui Napoli şi-ar dori să includă în noul contract o clauză de reziliere de 160 de milioane de euro, dar Osimhen insistă să nu se depăşească 120 de milioane de euro. Înţelegerea ar fi valabilă până în 2027, iar atacantul ar urma să câştige 7 milioane de euro net, pe an. Suma este infimă în comparaţie cu ceea ce oferă arabii.

Victor Osimhen a fost cel mai bun marcator al ultimului sezon din Serie A. A înscris 26 de goluri în 32 de meciuri din campionat şi a ajutat-o pe Napoli să câştige un titlu aşteptat de 33 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

De Laurentiis, despre Victor Osimhen: „O singură echipă îşi permite să îl cumpere”

Aurelio De Laurentiis a declarat că singura echipă care are bani pentru a îl cumpăra pe golgheterul din Serie A este Paris Saint-Germain.

De Laurentiis a declarat că se aşteaptă ca atacantul nigerian să continue la campioana sezonului trecut din Italia, dar nu s-ar opune unei plecări dacă PSG va face o ofertă de 200 de milioane de euro.

Singurul club care are bani ca să îl cumpere pe Victor Osimhen este Paris Saint-Germain. Dacă Nasser Al-Khelaifi vrea să trimită o ofertă de aproximativ 200 de milioane de euro… vom aştepta şi vom vedea ce se va întâmpla. Eu cred că Victor va rămâne aici”, a declarat Aurelio De Laurentiis, citat de jurnalistul italian Fabrizio Romano.

Adus în 2020 de la Lille pentru 75 de milioane de euro, Victor Osimhen este cotat în acest moment la 120 de milioane de euro pe transfermarkt.com.

Cum arată TOP 10 al salariilor fotbaliştilor transferaţi în Arabia Saudită

Şeicii au dat peste cap piaţa transferurilor şi au convins mai multe staruri să semneze. Cristiano Ronaldo a deschis drumul şi a fost urmat de jucători nume uriaşe!

Portughezul în vârstă de 38 de ani a fost convins de şefii lui Al Nassr cu un salariu fabulos. Pentru primul sezon, în care a înscris 14 goluri în campionat, a fost recompensat cu 173 de milioane de lire sterline (n.r. 200 de milioane de euro). Are cel mai mare salariu. Încasează, săptămânal, 3.4 milioane de lire sterline (n.r. 3.9 milioane de euro).

CR7 are deja o concurenţă „de foc” după ce rivalii de la Al Ittihad au reuşit să îl transfere pe fostul coechipier al lusitanului de la Real Madrid, Karim Benzema. Francezul a acceptat să plece după 14 ani de pe Santiago Bernabeu. Va avea un salariu uluitor, de 172 de milioane de lire sterline. Astfel, săptămânal ar urma să încaseze 3.3 milioane de lire sterline.

Reclamă

Şi noul coechipier al lui Benzema, N’Golo Kante, va fi plătit regeşte la arabi. A prins TOP 3! Este urmat de alţi jucători cu un CV impresionant care au acceptat ofertele şeicilor: Riyad Mahrez, Jordan Henderson, Kalidou Koulibaly, Marcelo Brozovic şi Roberto Firmino.

1. Cristiano Ronaldo (Al Nassr) | 173 de milioane de lire sterline pe sezon | 3.4 milioane de lire sterline pe săptămână
2. Karim Benzema (Al Ittihad) | 172 de milioane de lire sterline | 3.3 milioane de lire sterline
3. N’Golo Kante (Al Ittihad) | 86 de milioane de lire sterline | 1.6 milioane de lire sterline
4. Riyad Mahrez (Al Ahli) | 39 de milioane de lire sterline | 750.000 de lire sterline
5. Jordan Henderson (Al Ettifaq) | 36 de milioane de lire sterline | 692.000 de lire sterline
6. Kalidou Koulibaly (Al Hilal) | 30 de milioane de lire sterline | 576.000 de lire sterline
7. Marcelo Brozovic (Al Nassr) | 21 de milioane de lire sterline | 403.000 de lire sterline
8. Roberto Firmino (Al Ahli) | 17 milioane de lire sterline | 326.000 de lire sterline
9. Ruben Neves (Al Hilal) | 15.6 milioane de lire sterline | 288.000 de lire sterline
10. Seko Fofana (Al Nassr) | 13 milioane de lire sterline | 250.000 de lire sterline

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și