Închide meniul

Vinicius Junior, hattrick fabulos în El Clasico! A impresionat pe toată lumea în doar 39 de minute

Alex Ioniță Publicat: 14 ianuarie 2024, 22:02

Reclamă
Vinicius Junior, hattrick fabulos în El Clasico! A impresionat pe toată lumea în doar 39 de minute

Real Madrid - Barcelona LIVE TEXT

Vinicius Junior / Profimedia

Vinicius Junior a reușit un hattrick fabulos în El Clasico. Superstarul de la Real Madrid a făcut spectacol în prima repriză a meciului cu FC Barcelona, care se joacă la Riad, în Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Real Madrid și FC Barcelona contează pentru finala Supercupei Spaniei. Partida de pe stadionul echipei lui Cristiano Ronaldo poate fi urmărită în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Vinicius Junior, hattrick fabulos în El Clasico! Ce s-a întâmplat în prima repriză din „El Clasico”

Echipa lui Carlo Ancelotti a dat lovitura încă din minutul 7 al duelului cu FC Barcelona. La momentul respectiv, Vinicius Junior a primit o pasă excelentă de la Jude Bellingham și a scăpat singur cu Pena, portarul catalanilor. Superstarul brazilian l-a driblat pe goalkeeper si a trimis mingea în poartă, iar mai apoi s-a bucurat în stilul lui Cristiano Ronaldo.

Tot Vinicius a reușit „dubla” în minutul 10. Brazilianul a înscris după un contraatac senzațional al echipei, care a fost condus de Rodrygo. Acesta a trimis balonul în fața porții, iar Vinicius a înscris, cu o execuție din alunecare.

Reclamă

Echipa lui Xavi și-a revenit abia în minutul 33, atunci când Robert Lewandowski a înscris cu un șut superb, de la marginea careului. Balonul trimis de atacantul polonez a prins o viteză uimitoare și l-a lăsat fără replică pe Lunin.

Scorul final al primei reprize a fost stabilit tot de Vinicius. În minutul 39 al duelului, superstarul brazilian a transformat o lovitură de la 11 metri și, astfel, și-a completat hattrickul.

Carlo Ancelotti şi Xavi, schimb de replici înainte de El Clasico!

Carlo Ancelotti şi Xavi au avut un schimb de replici înainte de El Clasico! Real Madrid şi Barcelona se vor întâlni pentru prima oară în 2024, în finala Supercupei Spaniei.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul catalanilor este convins că Barcelona o poate domina din nou pe Real Madrid, aşa cum a făcut-o în meciul din La Liga, şi să se impună. La finalul lunii octombrie, Real Madrid s-a impus cu 2-1. Gundogan a deschis scorul pentru catalani, în timp ce Jude Bellingham a fost autorul unei duble în repriza secundă.

„Cred că am dominat-o pe Real Madrid în cea mai mare parte a timpului în El Clasico din La Liga. Cred că putem să-i dominăm din nou și să câștigăm”, a declarat Xavi, la conferinţa de presă.

Carlo Ancelotti nu a ezitat să îi răspundă lui Xavi, spunând, cu zâmbetul pe buze, că ar fi fericit să pună mâna pe trofeu şi fără ca echipa sa să merite victoria:

„Xavi a spus că vrea să câștige trofeul jucând bine? Dacă jucăm mai bine decât ei, o să câștigăm. O să fiu fericit chiar dacă am câștiga fără să merităm (n.r.-râde)”, a declarat şi Carlo Ancelotti.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și