Închide meniul

Xavi a cedat înainte de El Clasico: „Ei sunt favoriți!” Antrenorul Barcelonei, speriat de Real Madrid

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 martie 2023, 18:02

Xavi a cedat înainte de El Clasico: „Ei sunt favoriți! Antrenorul Barcelonei, speriat de Real Madrid

Xavi a cedat înainte de El Clasico

Xavi, într-o conferință de presă / Profimedia

Xavi a cedat înainte de El Clasico. Antrenorul Barcelonei a recunoscut că Real Madrid este favorită în duelul de joi seară, din semifinalele Cupei Spaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Xavi a urmărit victoria lui Real Madrid cu 5-2 de pe terenul lui Liverpool, în Champions League, și a rămas impresionat de jocul madrilenilor.

Xavi a cedat înainte de El Clasico

„Ei au câștigat ultimele titluri iar noi suntem în curs de reconstrucție. I-am învins cu un fotbal extraordinar, dar este un Madrid care a învins pe terenul lui Liverpool. Trebuie să fiu sincer, ei sunt favoriți. Dar putem să-i învingem, am făcut-o deja”, a spus Xavi, la conferința de presă dinainte de El Clasico, conform as.com.

Real Madrid – Barcelona se joacă joi, de la ora 22:00, LIVE TEXT pe www.as.ro.

Carlo Ancelotti, mesaj de luptă înainte de Real Madrid – Barcelona

Carlo Ancelotti a prefaţat duelul „de foc” dintre Real Madrid şi Barcelona. Antrenorul italian a dezvăluit că meciul va fi unul extrem de dificil, însă echipa sa va încerca să obţină un rezultat pozitiv, pentru a lua o opţiune serioasă pentru calificarea în finala Cupei Spaniei.

Reclamă

„Trebuie să ai personalitate şi curaj pentru un meci ca acesta. Ca întotdeauna, există entuziasm pentru a evolua în astfel de meciuri, este mereu plăcut. Suntem aproape de finală. Sunt multe lucruri care te fac să te bucuri de acest moment şi care te îndeamnă să dai ce e mai bun din tine!”,  a declarat Carlo Ancelotti, potrivit marca.com.

Robert Lewandowski nu va juca în El Clasico

Robert Lewandowski a fost integralist în ultimul meci al Barcelonei din La Liga, înfrângerea cu Almeria. Atacantul polonez a simțit un discomfort la bicepsul femural al piciorului stâng, motiv pentru care va fi indisponibil timp de două săptămâni, anunță mundodeportivo.com, care citează relevo.com.

Astfel, pe lânga partida „de foc” cu Real Madrid pe care atacantul polonez o va rata, se pare că Xavi nu se va putea baza pe serviciile sale nici în următoarele două runde din La Liga, mai exact în partidele cu Valencia și Athletic Bilabo.

Reclamă 4 / 0/3

Sursele citate mai sus anunță faptul că Robert Lewandowski va putea fi apt pentru duelul de titlu cu Real Madrid din campionat, programat pe 19 martie.

Recomandări
  • Xavi a cedat înainte de El Clasico
  • Antrenorul Barcelonei, speriat de Real Madrid

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:26 Daniel Ricciardo, penalizat cu trei locuri pe grila de start la Marele Premiu din Miami! Motivul pentru care a fost pedepsit 15:19 FotoAndrea Compagno a devenit tată! Primul mesaj al italianului după ce soţia lui a născut un băieţel 15:02 „E nebunia lui Gigi!” Bănel Nicoliță, verdict surprinzător după FCSB – Rapid 2-2! Cum pot ajunge roș-albaștrii în Europa 14:48 VideoDaniel Ricciardo nu îl iartă pe Lance Stroll după accidentul teribil din Marele Premiu al Chinei: „Fierbe sângele în mine” 14:34 „Sunt infatuați! Rușine!” Adrian Porumboiu, atac direct la adresa arbitrilor VAR de la FCSB – Rapid 2-2! 14:30 LIVE VIDEOBlackburn – Sheffield e ACUM în AntenaPLAY. QPR – Preston 1-0. Spectacol total în Championship 14:11 „E pentru prima dată!” Basarab Panduru, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu! Ce a remarcat în FCSB – Rapid 2-2 14:10 Ionuţ Chirilă a făcut-o praf pe Rapid după derby-ul de pe Arena Naţională: „A părut o echipă de Liga 3”! A criticat dur şi FCSB! 13:56 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 e ACUM în AntenaPLAY! Porsche şi Ferrari luptă pentru supremaţie la Imola 13:44 Sepsi – Universitatea Craiova LIVE TEXT (19:00). Costel Gâlcă, la debutul pe banca oltenilor! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și