Închide meniul

Zlatan Ibrahimovic l-a umilit pe Duvan Zapata după ruşinea cu Atalanta. "Am mai multe goluri decât ai tu meciuri jucate". E incredibil ce arată statistica

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 ianuarie 2021, 6:51

Zlatan Ibrahimovic l-a umilit pe Duvan Zapata după ruşinea cu Atalanta. "Am mai multe goluri decât ai tu meciuri jucate". E incredibil ce arată statistica

DPA Images / Spada via Hepta

Zlatan, atac la adresa lui Duvan Zapata

Duvan Zapata a închis tabela pe San Siro la 3-0 în minutul 77. Înfrângerea dură suferită de AC Milan nu a fost placul lui Zlatan Ibrahimovic, care a i-a aruncat adversarului său o replică în stilul său caracteristic. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zlatan Ibrahimovic, atac la Duvan Zapata după Milan – Atalanta 0-3 

“Am mai multe goluri decât ai tu meciuri jucate”, i-a spus Ibrahimovic lui Duvan Zapata. Atacantul columbian al Atalantei a ignorat atacul lui Zlatan și a intrat la cabine fără să ofere vreo replică.  

Potrivit Transfermarkt, Duvan Zapata a disputat 334 de meciuri în cariera sa de profesionist. Ibrahimovic, în 775 de prezențe la seniori, are 480 de goluri. Meciul de aseară a fost partida cu numărul 600 pentru Zlatan la nivel de club. Se pare că suedezul are temele făcute atunci când își atacă adversarii. 

Zlatan Ibrahimovic a absentat aproape o lună de gazon în acest sezon. Suedezul continuă însă lupta de la distanță cu Cristiano Ronaldo pentru titlul de golgheter. Atacantului lui Milan este al doilea cel mai bun marcator din campionatul Italiei, cu 12 goluri în doar nouă meciuri, la egalitate cu Immobile și Lukaku. Cristiano Ronaldo are 15 reușite. 

AC Milan, pas greșit în lupa pentru titlu 

Înfrângerea de pe teren propriu cu Atalanta a fost al doilea eșec din acest sezon de Serie A pentru formația antrenată de Stefano Pioli. Diferența față de ocupanta locului secund, Inter, s-a redus la numai două puncte. În plus, Juventus poate profita de eșecul milanezilor și să vină la doar patru lungimi distanță de lider, dacă își câștigă meciurile restante.  

Reclamă

Pentru Milan urmează derby-ul cu Inter din sferturile Cupei Italiei. Elevii lui Pioli se vor deplasa apoi pe terenul Bolognei, în încercarea de a face uitată înfrângerea usturătoare cu Atalanta.  
 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și