Închide meniul

Zlatan Ibrahimovic, la 40 de ani! Interviu eveniment cu vedeta lui AC Milan. „Vreau să joc cât pot de mult!” Ce cadou special a primit de la Paolo Maldini

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 octombrie 2021, 17:32

Zlatan Ibrahimovic, la 40 de ani! Interviu eveniment cu vedeta lui AC Milan. „Vreau să joc cât pot de mult! Ce cadou special a primit de la Paolo Maldini

Spectacol total în ziua derby-urilor din Serie A

Profimedia

De ziua lui, Zlatan Ibrahimovic le-a oferit un interviu eveniment celor de la AC Milan. „Ibra” nu are niciun gând care bate spre retragere. Din contră, Zlatan este tot mai înfometat după performanță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zlatan Ibrahimovic, la 40 de ani!

Ibrahimovic a spus în multe rânduri că nu vrea să devină antrenor după retragere. Suedezul ar putea să rămână la AC Milan și după ce își agață ghetele în cui, în conducerea clubului.

„În primul rând, am nevoie să joc. Apoi ne putem gândi și la pasul următor. Vreau să joc cât pot de mult. Nu vreau să mă retrag și apoi să regret asta. Voi face absolut tot ce pot până nu mai am energie deloc. Vreau să aduc rezultate acasă. Abia atunci va fi timpul să-mi iau la revedere. Dar, acum, nu simt că a sosit acel moment.

Mă simt mai puternic decât toată lumea. Chiar simt că pot să aduc rezultate și să-mi ajut colegii. Simt că pot să le aduc bucurie fanilor și să dau o mână de ajutor pe teren.

Apoi, pasul următor, dacă voi avea vreo oportunitate, asta depinde de club. Nu sunt genul de persoană care bate cu pumnul în masă și spune: ‘Asta este ceea ce vreau să fac!’. Dacă clubul este deschis în anumite privințe, atunci putem vorbi. Nu este nimic complicat. Dacă faci lucrurile simplu, ele devin cu adevărat simple. Dar să lucrez pentru Milan? Sincer, cine nu și-ar dori să lucreze sau să joace pentru AC Milan?”, a spus Zlatan Ibrahimovic, într-un interviu acordat celor de la AC Milan.

Reclamă

Zlatan Ibrahimovic, cadou inedit de la Paolo Maldini

Zlatan a fost sărbătorit în cantonament de cei de la Milan, iar responsabil cu organizarea petrecerii a fost legendarul Paolo Maldini.

Fostul fundaș legendar al rossonerilor i-a adus lui Zlatan un tort uriaș, cu chipul suedezului, și o sticlă de vin din 1981, anul în care s-a născut Ibrahimovic.

Reclamă 4 / 0/3

Zlatan Ibrahimovic joacă pentru AC Milan din ianuarie 2020, când venea liber de contract de la LA Galaxy. În cele două sezoane de la revenirea la Milano, starul suedez a înscris 28 de goluri în 47 de apariții. El a mai jucat pentru Milan în perioada 2010-2012, când a marcat 57 de goluri în 86 de meciuri.

De-a alungul carierei, Zlatan Ibrahimovic a mai jucat pentru echipe precum Ajax, Inter, Juventus, Barcelona, PSG sau Manchester United. În naționala Suediei a strâns 118 selecții și a marcat 62 de goluri.

Ibrahimovic a fost numit de 14 ori jucătorul anului în Suedia și a câștigat titlul aproape în toate campionatele în care a jucat, cu excepția Premier League. În 2013, Zlatan a câștigat premiul „Puskas”, pentru cel mai frumos gol al anului. A înscris atunci în poarta Angliei, într-un amical câștigat de Suedia cu 4-2, dintr-o foarfecă spectaculoasă, executată de la jumătatea terenului.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” Vezi toate știrile
Citește și