Închide meniul

Zlatan Ibrahimovic, scandal uriaș cu o legendă a Suediei: "N-are niciun respect pentru alții!" Replica starului de la AC Milan

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 29 martie 2021, 16:28

Zlatan Ibrahimovic, scandal uriaș cu o legendă a Suediei: "N-are niciun respect pentru alții!" Replica starului de la AC Milan

profimedia

Zlatan Ibrahimvic, scandal uriaș

Borje Salming nu l-a menajat pe Zlatan Ibrahimovic. Fostul mare jucător de hochei a spus că Ibra n-are niciun fel de respect pentru oamenii din jurul lui. Gesturile de aroganță ale fotbalistului l-au enervat cel mai mult.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Îl respect pentru ceea ce a făcut pe teren. Este un fotbalist incredibil care vrea să facă multe și chiar reușește, chiar și la vârsta asta. Ceea ce nu-mi place însă la stilul lui sunt gesturile și limbajul pe care îl folosește când nu obține ceea ce vrea", a declarat Borje Salming pentru cotidianul suedez Aftonbladet, citat de Gazetta Dello Sport.

Zlatan Ibrahomvic, în conflict cu un fost mare jucător de hochei

În vârstă de 69 de ani, Borje Salming este o legendă a hocheiului suedez. Este considerat unul dintre cei mai buni apărători din istorie și are peste 1000 de meciuri în NHL.

"Nu poți să obți mereu totul și trebuie să-i respecți pe alții. Discursurile lui ar trebui să fie mult mai controlate. Mereu m-am întrebat ce vrea să transmită și de ce se comportă așa", a încheiat fostul jucător de hochei.

Răspunsul lui Zlatan Ibrahomvic nu s-a lăsat așteptat. "Ibra" s-a plâns de tratamentul pe care îl primește în Suedia. Comparativ cu Italia, fotbalistul de 39 de ani este atacat mai mereu în presa din țara natală.

Reclamă

"În Suedia sunt atacat pentru orice. În Italia nu e așa, acolo sunt mai liber. Doar pentru că gesticulez în teren nu înseamnă că sunt o fire negativă, că reproșez. Pentru mine este un mod de a aprecia ceea ce fac colegii mei. 

Borje Salming nu mă cunoaște și cred că cel mai bine este să tacă. Doar pentru că faci gesturi nu înseamnă că ești negativ. Sunt pozitiv. Deci, gândește-te la tine, iar eu mă voi gândi la mine", a replicat Zlatan Ibrahimovic. 

Zlatan Ibrahimvic a fost criticat și pentru că a participat la zilele de festival la Sanremo. Acolo, starul suedez a făcut un duet de senzație cu Sinisa Mihajlovic.

Reclamă 4 / 0/3

Zlatan Ibrahimvic, conflict cu LeBron James

Zlatan Ibrahimovic a criticat sportivii care fac parte din mișcări activiste și politice. "Ibra" l-a atacat direct pe starul de la LA Lakers, cunoscut pentru implicarea în mișcări precum "Black Lives Matter" sau "More Than A Vote".

"Nu-mi place când persoane care au acest statut în sport se implică, în același timp, și în politică. Adică, fă ce faci tu bine. Ține-te de ceea ce faci. Eu, de exemplu, joc fotbal pentru că asta știu să fac.

Dacă eram politician, făceam politică. Asta este greșeala pe care o fac oamenii faimoși. Stai departe de chestiile astea, pentru că nu arată deloc bine din exterior”, l-a atacat Zlatan pe LeBron James. 

Deranjat, LeBron James a spus că are întotdeauna "temele făcute" când vine vorba despre politică.

Recomandări
  • Zlatan Ibrahimovic, criticat dur
  • Răspunsul fotbalistului lui AC Milan

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și