Ce suspendare a primit George Neagu, preparatorul fizic al celor de la FC Argeş, care l-a lovit pe Florin Tănase

De Valentin Pîrcălabu
Publicat: 25.03.2022, 14:18

Florin Tănase, după ce a marcat un gol

Florin Tănase este căpitanul celor de la FCSB

Florin Tănase, după ce a marcat un gol / SportPictures via Hepta

George Neagu, preparatorul fizic al celor de la FC Argeş, care l-a lovit pe Florin Tănase a fost supendat o lună de Comisia de Disciplină din cadrul FRF şi a primit o amendă de 6.800 de lei. Incidentul a avut loc la finalul partidei de la Piteşti, câştigată de FCSB cu scorul de 3-2.

Reclamă

George Neagu, preparatorul fizic de la FC Argeş, suspendat o lună după ce l-a lovit pe Tănase

Preparatorul fizic al celor de la FC Argeş a avut un conflict cu Florin Tănase, în drumul spre vestiare. Conform căpitanului FCSB, acesta a fost lovit de oficialul piteştenilor.  De asemenea, Ionuţ Şerban, jucător ce a fost eliminat, a fost suspendat 3 etape şi a primit o amendă de 5.000 de lei.

Preparatorul fizic al lui FC Argeş care l-a lovit pe Florin Tănase e membru DDB şi dinamovist înfocat

Florin Tănase a fost lovit de preparatorul fizic al lui FC Argeş la finalul victoriei din Trivale, scor 3-2. La scurt timp după incident, noi detalii au ieşit la iveală despre oficialul „vulturilor”.

Căpitanul celor de la FCSB a decis să nu depună plângere penală după scandalul din Trivale, după a fost lovit de preparatorul fizic al lui FC Argeş.

Preparatorul fizic, pe numele său George Neagu, este membru DDB, programul prin care dinamoviştii fac tot posibilul să îşi salveze echipa, dar şi un suporter înfocat al „câinilor”.

„Sunt bine, dar nu vreau să comentez, și să inflamez și mai mult spiritele. Te rog să mă înțelegi, nu vreau să comentez. Cu tot respectul”, a transmis acesta, potrivit gsp.ro.

Reclamă
Recomandări

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?



*după apăsarea butonului "Votează" pagina se va reîncărca pentru afișarea rezultatelor

Ultimele știri
11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” 10:48 SUA – Kazahstan, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20)! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 10:28 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj! „Șepcile roșii” au spart banca pentru a-l convinge pe „Lampard” 10:13 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 10:09 Crawley – Crewe, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (15:00). Finala play-off-ului de promovare în League One 9:55 „Să renunțe pentru România!” Neluțu Varga nu o vrea pe Corvinul în preliminariile Europa League! Declarație șocantă a patronului 9:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 9:50 VIDEOA început nebunia în Salonic, înainte de Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu (20:00, AntenaPLAY) Vezi toate știrile

10 lucruri interesante despre femeia Gemeni. Astrele o favorizează în plan amoros

Când ești cea mai norocoasă persoană din lume. Află anul, luna și ziua în care astrele sunt de partea ta

Citește și