Închide meniul

Accidentarea lui Denis Alibec îi dă bătăi de cap lui Șumudică: „Nu pot să risc, să-l distrug!” Ce problemă are atacantul

Reclamă

Publicat: 4 august 2021, 9:56

Accidentarea lui Denis Alibec îi dă bătăi de cap lui Șumudică: „Nu pot să risc, să-l distrug! Ce problemă are atacantul

Accidentarea lui Denis Alibec îi dă bătăi de cap lui Șumudică

Mediafax Foto / Dan Horia Tautan via Hepta

Accidentarea lui Denis Alibec i-a stricat planurile lui Marius Șumudică. Tehnicianul a dezvăluit că atacantul a simțit o problemă la inghinali. Antrenorul campioanei nu a vrut să riște nimic și a anunțat că Alibec urmează să facă un RMN.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Accidentarea lui Denis Alibec, problemă pentru CFR Cluj

Șumudică susține că lipsa pregătirii și-a spus cuvântul la Alibec. Tehnicianul deplânge pierderea atacantului.

A simțit ceva la inghinal, unde a fost operat, a trebuit să-l scot. A spus că nu mai poate juca. Am pierdut jucătorul care putea să facă diferența în duelurile unu-contra-unu, care putea să primească între linii. Asta este… Trebuie să facă un RMN.

Nu pot să risc, să-l distrug. Se vede și la el lipsa de jocuri, acum l-am băgat la două zile distanță. El a făcut doar 10 zile de pregătire în Turcia, ne-a adus trei puncte cu Chindia, dar astăzi l-am pierdut. Nu știu cât va lipsi„, a anunțat Șumudică la conferința de presă.

Denis Alibec s-a accidentat în minutul 20

Denis Alibec a rezistat doar 20 de minute pe teren în partida cu Young Boys. La un duel la mijlocul terenul, Denis Alibec s-a prăbuşit pe gazon şi a trebuit să fie înlocuit.

Reclamă

În minutul 20, după un duel la mijlocul terenul, Alibec s-a accidentat şi nu a mai putut continua partida. Şumudică l-a înlocuit imediat cu Adrian Păun.

Denis Alibec a fost împrumutat din Turcia. CFR Cluj va plăti o parte din salariul anual uriaş pe care îl încasa Alibec la Kayserispor.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și