Închide meniul

„Acolo sunt mari probleme!” Marius Șumudică a vorbit despre marea problemă de la FCSB! Verdict dureros pentru Becali despre lupta la titlu: „Sunt roboți!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 martie 2022, 0:59

Reclamă
„Acolo sunt mari probleme! Marius Șumudică a vorbit despre marea problemă de la FCSB! Verdict dureros pentru Becali despre lupta la titlu: „Sunt roboți!

Marius Şumudică crede că FCSB e favorită la titlu

Hepta

Gigi Becali l-a ofertat în vară pe Marius Șumudică să vină antrenor la FCSB. I-a trimis și contractul, însă Șumudică s-a răzgândit în ultima clipă și avea să ajungă antrenor la CFR Cluj. Mai mult, patronul FCSB e de părere că Șumudică era deja campion dacă accepta oferta sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică, despre problemele de la FCSB

Nu se pune problema, nu știu ce se întâmpla. FCSB, părerea mea, suferă la ceea ce înseamnă portar și cuplu de fundași centrali. Sunt mari probleme în defensivă.

Plus fundașii laterali, atât Crețu, cât și Radunovic. Cei care joacă în defensivă nu sunt de nivelul celor de la mijloc în sus”, a spus Marius Șumudică la digisport.ro.

Marius Șumudică merge pe mâna celor de la CFR Cluj în lupta la titlu

CFR Cluj a început perfect playoff-ul și a învins-o pe FC Voluntari cu 3-1. Cu un meci mai mult disputat, echipa lui Dan Petrescu are un avans de 10 puncte în fața celor de la FCSB. Șumudică îl avertizează pe Becali că poate avea probleme și cu locul al doilea, în contextul în care Universitatea Craiova s-a apropiat la un punct de echipa lui Toni Petrea.

Va fi greu să întoarcă cele 10 puncte. Mă uitam, parcă nici nu mai au bucuria aia la gol cei de la CFR, simt că pot domina orice adversar sunt ca niște roboți, intră în teren, își fac treaba, pleacă acasă. O echipă foarte bine organizată.

Reclamă

A început să ia și gol, dar reușește să întoarcă rezultatul. FCSB se luptă și pentru locul doi la cum joacă Universitatea Craiova acum”, a mai spu Marius Șumudică.

Gigi Becali a invocat divinitatea în lupta la titlu

Gigi Becali mai crede că FCSB poate să câștige titlul în fața lui CFR Cluj doar „dacă vrea Dumnezeu”. Patronul roș-albaștrilor speră că echipa lui Dan Petrescu va face pași greșit, iar elevii lui Toni Petrea vor profita.

E foarte simplu. Avem zero şanse la titlu sau 100% şanse. Dacă Dumnezeu vrea să câştigăm titlul, îl câştigăm. Dacă nu, nu. De asta spun zero sau 100% pentru că ei au un avans foarte mare. Ce şanse să mai avem?

Reclamă 4 / 0/3

Dacă vrea Dumnezeu, câştigăm. În mod normal nu avem şanse, v-am zis. Dar dacă începe CFR Cluj să se împiedice şi pierde puncte… De aia zic că noi o să câştigăm titlul doar dacă vrea Dumnezeu”, a spus Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

La intrarea în play-off, CFR Cluj și FCSB erau despărțite de șapte puncte. Campioana a câștigat sâmbătă împotriva lui FC Voluntari, scor 3-1, și s-a distanțat la 10 lungimi. Roș-albaștrii joacă cu Farul, luni, și sunt obligați să câștige ca să mențină diferența de șapte puncte.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și