Închide meniul

Adi Popa i-a ”taxat” dur pe ultrașii FCSB care îl înjură: ”Niște copii care nu au nici buletin!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 iunie 2022, 15:50 / Actualizat: 13 februarie 2024, 23:16

Adi Popa i-a ”taxat” dur pe ultrașii FCSB care îl înjură: ”Niște copii care nu au nici buletin!”

Adi Popa i-a ”taxat” dur pe ultrașii FCSB care îl înjură

Adi Popa, în timpul unui meci pentru CSA Steaua / Hepta

Adi Popa i-a ”taxat” dur pe ultrașii FCSB care îl înjură. În prezent la CSA Steaua, ”Motoreta” se amuză pe seama acestora, explicând că majoritatea dintre ei sunt doar niște copii care nu au împlinit vârsta de 14 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Popa a obţinut rezultate uriaşe cu echipa lui Gigi Becali. A cucerit trei titluri (2013, 2014, 2015), Cupa României (2015), două Cupe ale Ligii (2015, 2016) şi Supercupa României (2013).

Adi Popa i-a ”taxat” dur pe ultrașii FCSB care îl înjură

Adi Popa a plecat de la FCSB după o ceartă cu Becali. Acesta a fost trimis în şomaj de patronul roş-albaştrilor la declanşarea stării de urgenţă în România. Acesta şi-a cerut ulterior drepturile şi a câştigat în istanţă 45.000 de euro.

”Majoritatea care mă înjură nu știu dacă erau născuți când eu jucam pentru ei cu Ajax. Niște copii care nu au nici buletin. Cu fanii adevărați, cu Mustață (n.r – Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord), cu care am vorbit și de curând la telefon, nu am nimic, ne respectăm.

Sunt steliști, eu sunt stelist, ei văd Steaua într-o viziune, eu văd într-o altă viziune. E strict alegerea lor, nu e vina a noastră, a fanilor, că s-a ajuns în acest proces, iar un club să fie dezbinat”, a spus Adi Popa, potrivit sport.ro.

Reclamă

Mihai Stoica, ironie colosală pentru Adi Popa

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, l-a taxat pe Adi Popa, fost jucător al roș-albaștrilor, acum legitimat la rivala CSA Steaua. MM nu îl consideră pe cel poreclit „motoreta” jucător profesionist de fotbal.

„Pentru mine, Steaua joacă luni cu FC Farul Constanţa, la Ovidiu. Adi Popa e un fost jucător de la echipa noastră. Adi Popa e tare dacă a dat două goluri în meciul cu Chiajna.

Echipa i-a mai aparţinut Ministerului Apărării şi şi-a găsit un investitor. Ce facem acum? Dăm copy-paste? Doar că Adi Popa am auzit că a zis că e jucător profesionist. Eu zic că nu e jucător profesionist, pentru că e plătit din bugetul de stat.

Reclamă 4 / 0/3

El încasează salariul de la Ministerul Apărării Naţionale. Nu este jucător profesionist, echipele profesioniste joacă în Liga 1 şi nu încasează bani de la bugetul unui minister. Nu încasează nimeni salarii nici de la primării”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.  

„Motoreta” s-a săturat de războiul CSA Steaua – FCSB

Adi Popa s-a săturat de războiul Steaua – FCSB. „Eu îmi doresc că în cel mai scurt timp să rămână o singură Steaua”, spune Adi Popa, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Fanii FCSB-ului l-au „bombardat” pe Popa cu jigniri după ce a semnat cu CSA Steaua. „Pe mine mă motivează. Prefer să mă focusez pe treaba mea și să nu dau atenție decât lucrurilor importante”, a explicat stelistul.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și