Închide meniul

„Am fost sunat din Spania pentru Olimpiu Moruțan!” Curg ofertele pentru „perlele” de la FCSB. Prețul cerut de Gigi Becali

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 iunie 2021, 18:42

„Am fost sunat din Spania pentru Olimpiu Moruțan! Curg ofertele pentru „perlele de la FCSB. Prețul cerut de Gigi Becali

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Olimpiu Moruţan, ofertat din Spania

Agentul lui Olimpiu Moruțan, Florin Vulturar, a dezvăluit că „perla” lui Gigi Becali a stârnit interesul unei echipe din Spania. Deși fostul jucător de la Botoșani a fost dorit și în zona Golfului, Moruțan vrea să joace într-unul dintre campionatele puternice la Europei. Gigi Becali vrea pe el între 10 și 15 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, ofertă din Spania pentru Olimpiu Moruțan

„Sunt discuții foarte multe, din toate zonele. O ofertă conceretă 100% nu-i, doar cea de la Al Ain, ce a fost. M-a sunat ieri un director sportiv din Spania, vedem ce va fi. El își dorește să rămână în Europa. Nu cred că va mai fi luată în calcul vreo ofertă din zona arabă. Prețul corect al lui Moruțan este între 10 și 15 milioane”, a declarat Florin Vulturar, la Digi Sport.

Personalități importante din fotbalul românesc au spus că sumele cerute de Gigi Becali pe jucătorii săi sunt exagerate. Nu este de aceeași părere și Florin Vulturar, care consideră că transferul lui Dennis Man la Parma pentru 13 milioane de euro nu a fost o simplă întâmplare.

„De Dennis Man, toată lumea a zis că nu e posibil să plece un jucător din România pentru o sumă peste 10 milioane de euro. Am înțeles că există ofertă clară, 100%, pentru Popescu, de 13 milioane. Atunci, Olimpiu, care e cel mai bun pasator U23 din Europa, n-ar putea să plece pentru 13 milioane sau 15 milioane?”, a mai spus Florin Vulturar.

Olimpiu Moruțan are 22 de ani, fiind cotat la 2.000.000 de către site-ul de specialitate transfermarkt.com. În 36 de meciuri, în toate competiţiile, mijlocaşul are 15 pase decisive şi 8 goluri pentru FCSB.

Reclamă

Olimpiu Moruţan e cel mai bun pasator U23 din Europa

Olimpiu Moruţan e pe val, deşi nu a câştigat titlul cu FCSB. Mijlocaşul e cel mai bun pasator U23 din Europa, conform unei statistici realizate de cei de la Transfermarkt. Topul reuneşte cei mai bun pasatori din primele Ligi din Europa.

Conform sursei citate, Olimpiu Moruţan a reuşit sezonul trecut să dea 15 pase de gol. Pe locul 2 în acest top se află David Hrncar, de la ViOn Zlate Moravce-Vrable, cu 13 pase decisive.

Locul 3 este împărţit de vedetele Jadon Sancho (21 de ani) şi Moussa Diaby (21 de ani), ambii cu câte 12 assisturi. Starul lui Manchester United, Marcus Rashford, apare şi el în top cu 11 pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a refuzat 13 milioane de euro pentru Octavian Popescu

Gigi Becali a refuzat o ofertă de 13 milioane de euro pentru Octavian Popescu. Din câte se pare, echipa interesată de noua ”perlă” de la FCSB ar fi Juventus. Patronul roș-albaștrilor le-a transmis că nu este de vânzare. Becali a înaintat însă o sumă pentru care i-ar da drumul acum: 40 de milioane de euro.

Am avut ofertă de 13 milioane. Nu știu dacă de la Juventus, întrebați-l pe Giovanni. Am zis că nu-l dau. Ei au insistat să le zic un preț. Am zis 40 de milioane de euro. Dacă dați atât vi-l dau. Atât am cerut. Eu le-am zis că nu e de vânzare și ei au insistat. Poate cer 50, poate cer 70, poate cer 100. Eu atâta cer. Acum deranjez că cer bani pe jucători. Supăr pe cineva? E marfa mea. Cer cât vreau.

Tavi Popescu se preconizează să facă 100 de milioane. De ce să-l dau pe 13 dacă eu pot lua 100. El va pleca pe cât merită. Dacă el va face 13, va pleca pe 13. Poate o să iau două, poate o să iau 9, poate o să iau 30. Eu risc, sunt dispus să risc. Poate o să iau doar un milion, dar poate o să iau 100 de milioane”, a declarat Gigi Becali pentru AntenaSport.

 

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și