Închide meniul

„Am găsit multă răutate! Are doar reacţii negative!” Edi Iordănescu i-a răspuns lui Cornel Dinu, după ce acesta a spus că a avut un discurs ca pe şantier şi că e „un copil poate forțat de taică-su”

Antena Sport Publicat: 28 august 2021, 19:09

„Am găsit multă răutate! Are doar reacţii negative! Edi Iordănescu i-a răspuns lui Cornel Dinu, după ce acesta a spus că a avut un discurs ca pe şantier şi că e „un copil poate forțat de taică-su

Edi Iordănescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat de la FCSB

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Edi Iordănescu, răspuns pentru Cornel Dinu
  • Cum s-a apărat în faţa atacurilor

După debutul pe banca celor de la FCSB, Edi Iordănescu a fost pus la zid de Cornel Dinu. Mai mult, Dinu a spus că Edi Iordănescu este „forţat” de  Anghel Iordănescu şi i-a criticat şi discursul pe care l-a avut după remiza cu Sepsi, scor 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu nu a rămas dator şi i-a răspuns „Procurorului”.

Edi Iordănescu i-a răspuns lui Cornel Dinu

Am găsit multă răutate, dar nu cred că are ceva cu mine, ci doar sunt un mijloc să își plătească anumite poli’e. Am văzut că dânsul are doar reacţii negative și e păcat, ar avea multe lucruri bune de spus, mai ales pentru tinerii antrenori”, a spus Edi Iordănescu la conferința de presă dinaintea meciului cu CFR Cluj.

Reclamă

Cornel Dinu a dat de pământ cu Edi Iordănescu

Edi Iordănescu a debutat cu o remiză pe banca lui FCSB, scor 1-1 cu Sepsi. După meci, Cornel Dinu l-a criticat aspru pe noul antrenor al roș-albaștrilor, cât și pe tatăl său, Anghel Iordănescu.

Ne-am obișnuit cu tot felul de butade lansate și din partea oficialilor de la FCSB și din afară. Cea din afară mi se pare elocventă. Este a lui tata Puiu, să-i dea Dumnezeu sănătate!, „Dați milităria jos din pod”.

Reclamă

Aici nu e vorba de militărie din niciun punct de vedere pentru că militărie nu era nici atunci când juca el. Deși el era apropiat de armată pentru că avea celebra pronunție „cașchetă”. El era îmbrăcat în militar. Să vedem ce se întâmplă cu noul antrenor și cu pecetea pe care și-o poate pune asupra echipei.

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Edi Iordănescu

Într-un fel, de la o dictatură haotică făcută fără niciun fel de legătură cu ce se întâmplă în antrenament, pentru că nu poți să comanzi o echipă și nu poți să iei decizii într-un joc supus hazardului cum este fotbalul. Decât dacă faci o legătură între ce preconizezi și ce vezi în antrenament și creezi formația pe care o arunci în teren”, a spus Cornel Dinu, potrivit telekomsport.ro.

Cornel Dinu l-a taxat pe Iordănescu Jr. și pentru discursul de la finalul meciului cu Sepsi, când a declarat că are „tare mult de muncă” la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Edi Iordănescu a început cu discursul ca pe șantier, cu îndemnul că avem foarte mult de muncă. Nu știu dacă putem să-l ajutăm și noi. Să facem rost de târnăcoape, sape, greble, de ceva. În fotbal se presupune că există o energie care trebuie s-o consumi ca antrenor, dar la ei e de gândire. Nu-l ajută târnăcopul sau sapa.

Cei care trebuie să muncească sunt jucătorii. Discurs de genul ăsta îmi aduce aminte de secretarii de UTM, UTC și chiar de partid, tăticuțul lui fiind și secretar de partid o perioadă. Are ceva de propagandist în el și nu mă miră că primul lucru care s-a sugerat la noul FCSB a fost „jos milităria din pod”. Când ai spus asta, s-a terminat!”, a mai spus Cornel Dinu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti
Echipa naţională • 27 mart., 22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF