Închide meniul

„Am rezolvat ca între bărbați!” Deian Sorescu a făcut pace cu Mircea Rednic. Cum s-au împăcat „greii” lui Dinamo

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 octombrie 2021, 8:24

„Am rezolvat ca între bărbați! Deian Sorescu a făcut pace cu Mircea Rednic. Cum s-au împăcat „greii lui Dinamo

Gigi Becali, anunț clar despre transferul lui Deian Sorescu

Profimedia

Deian Sorescu a spus că a rezolvat „ca între bărbați” conflictul cu Mircea Rednic. Drept dovadă, golgheterul lui Dinamo din acest sezon a rămas pe teren pe tot parcursul meciului în derby-ul cu Rapid, scor 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu a făcut pace cu Mircea Rednic

„Am discutat cu Mister, am rezolvat ca între bărbați. Era datoria mea să-mi cer scuze. Am făcut o greșeală, mi-o asum, nu pot să dau timpul înapoi, mergem înainte”, a spus Deian Sorescu, după Dinamo – Rapid 1-1.

Deian Sorescu a fost la un pas de bătaie cu Mircea Rednic, după meciul Gaz Metan – Dinamo 2-1. Dinamovistul a fost schimbat încă de la pauză în acea partidă, iar la final a izbucnit un scandal monstru în vestiar.

Sorescu nu a acceptat faptul că a fost înlocuit, iar „Puriul” și-a ieșit din minți din cauza atitudinii elevului său: „Tu cu mine vorbești așa? Ai grijă că poate nu mai joci deloc!”, a urlat tehnicianul, potrivit sursei citate.

6 goluri și o pasă decisivă are Deian Sorescu în acest sezon al Ligii 1, fiind cel mai eficient jucător al lui Dinamo.

Reclamă

Deian Sorescu: „Trebuie să ne ridicăm!”

Fără victorie de zece etape în Liga 1, dinamoviştii s-au arătat dezamăgiți după derby-ul cu Rapid. Deian Sorescu a ridicat un semnal de alarmă cu privire la situația „câinilor”.

„Așa e în fotbal, trebuie să ne ridicăm si să mergem mai departe. Acum s-a terminat, mie mi-e greu să analizez, cu siguranță vom discuta la antrenament. Cel mai mult îmi doresc este să joc și să fiu sănătos. Nu contează unde joc, important e să dau randament”, a spus Sorescu la finalul meciului.

Gabi Torje a deschis scorul pentru Dinamo în meciul cu Rapid, care a egalat însă în prelungiri, prin Nicolae Carnat, care a prins un șut de zile mari, la vinclu, din afara careului. S-a terminat 1-1, iar Dinamo rămâne fără victorie în ultimele 10 etape din Liga 1. De cealaltă parte, Rapid este în continuare pe loc de play-off, cu 22 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și