Închide meniul

„Amatorism!” Ionuț Chirilă dă vina pe vechea moștenire după Academica Clinceni – Sepsi 0-2. Cere cinci transferuri, chiar dacă clubul este aproape de faliment!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 noiembrie 2021, 20:09

„Amatorism! Ionuț Chirilă dă vina pe vechea moștenire după Academica Clinceni – Sepsi 0-2. Cere cinci transferuri, chiar dacă clubul este aproape de faliment!

Ionuț Chirilă a antrenat-o în acest sezon pe Academica Clinceni

AS.ro

Venit în urmă cu două luni la Clinceni, în locul lui Ilie Poenaru, Chirilă nu este deloc mulțumit de modul în care arată echipa. A arătat cu degetul spre cei care au întocmit actualul lot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Chirilă: „Am fost o echipă ciopârțită. Jucătorii și-au arătat limitele”

Asta este diferența de valoare dintre jucătorii lor și jucătorii noștri. Este o echipă care joacă de 4 ani împreună, care cochetează an de an cu play-off-ul. Duelul dintre linia lor de mijloc, care are clasă mare, și linia noastră de mijloc a fost decisiv.

Noi până la perioada de transferuri atât putem face. Am luat o echipă luată în etapa a 9-a cu 2 puncte, care nu a avut o selecție bine făcută. Este o diferență mare între noi și Sepsi ca organizare, ca stabilitate financiară, ca organizare de joc.

Astăzi nu am înțeles de ce s-au oprit la… a fost un amatorism cum s-au oprit la golul 2. Până nu fluieră arbitrul, nu te oprești. Le-am spus jucătorilor mei astăzi că ne-a bătut o echipă cu jucători net superiori. Sper că au înțeles. Unii dintre jucătorii noștri și-au arătat limitele.

Am fost o echipă ciopârțită din toate punctele de vedere. Era greu să rezistă în fața lui Sepsi„, a declarat Ionuț Chirilă după Academica Clinceni – Sepsi 0-2.

Reclamă
Citește și:

Chiar dacă clubului i-a fost refuzată intrarea în insolvență, tehnicianul le cere conducătorilor nu mai puțin de cinci transferuri în pauza competițională!

Trebuie să ne ducem să jucăm, să exploatăm tot ce se poate. În iarnă să transferăm cei cinci jucători de care avem nevoie ca de aer. Fără asta este foarte greu. Să nu uităm că Clinceni a pierdut Tănase, Rusescu, Popa, Cordea, Vâlceanu, Dobrescu„, a mai spus antrenorul Clinceniului.

Academica are numai patru puncte în clasament. Chiar dacă a început deja returul sezonului regulat, nu a reușit să obțină încă vreo victorie.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și