Închide meniul

Andrei Ivan este starul din echipa etapei din Liga 1. Gică Hagi este antrenor, iar FCSB are un singur jucător în primul „11” ideal

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 noiembrie 2021, 13:53

Andrei Ivan este starul din echipa etapei din Liga 1. Gică Hagi este antrenor, iar FCSB are un singur jucător în primul „11 ideal

Gică Hagi e antrenorul Farului Constanţa

Gică Hagi, în timpul unui meci / Hepta

Andrei Ivan a fost vedeta etapei a 14-a în Liga 1, după ce a reușit un poker de senzație în partida câștigată de Universitatea Craiova cu Mioveni, scor 5-2. FCSB îl dă doar pe Vinicius în echipa ideală, iar antrenor este Gică Hagi, după ce Farul a învins la Botoșani, scor 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa etapei publicată de LPF

PORTAR:

Sorin Mogoșanu (FC U Craiova 1948 / 28 de ani) – Titularizat de Flavius Stoican, a făcut un meci mare, salvând un punct pentru craioveni.

FUNDAŞI:

Damien Dussaut (Farul / 26 de ani), Paulo Vinícius (FCSB / 37 de ani), Bogdan Mitrea (Sepsi OSK / 34 de ani) și Mario Camora (CFR Cluj / 34 de ani).

Reclamă

MIJLOCAŞI:

Doru Popadiuc (Chindia / 26 de ani),  Dan Nistor (Universitatea Craiova / 33 de ani) și Marius Ștefănescu (Sepsi OSK / 23 de ani).

ATACANŢI:

Reclamă 4 / 0/3

Billel Omrani (CFR Cluj / 28 de ani),  Andrei Ivan (Universitatea Craiova / 24 de ani) și Anass Achahbar (Sepsi OSK / 27 de ani)

ANTRENORUL ETAPEI:

Gheorghe Hagi (Farul / 56 de ani) – Constănţenii au izbutit o victorie importantă, asta deoarece a fost reuşită pe terenul uneia dintre contracandidatele la un loc în play-off.

Citește și:

Andrei Ivan, „poker” de senzație în UNiversitatea Craiova – CS Mioveni 5-2

Andrei Ivan a marcat patru goluri în meciul dintre Universitatea Craiova şi Mioveni (5-2). Olteanul este primul jucător care dă patru goluri într-un meci, în acest sezon. Ivan a marcat în minutele 17, 20, 45 şi 83 şi a ajuns la opt reuşite în acest sezon. Atacantul cotat la un milion de euro mai marcase în meciurile cu FC Argeş, Dinamo, Academica Clinceni şi Chindia.

Andrei Ivan, pe lista lui Galatasaray

Florinel Coman, Octavian Popescu și Andrei Ivan se află pe lista de transferuri a celor de la Galatasaray la iarnă. Cei 3 se află pe lista de cumpărături a bașkanilor.

Unul dintre cei 3 poate ajunge la iarnă la Galatasaray Istanbul, scrie takvin.com.tr. Fatih Terim va alege una din cele 3 perle din Liga 1, susține sursa citată. În acest moment, Andrei Ivan pare favorit să prindă transferul vieții, având în vedere forma bună prin care trece, dar și faptul că Florinel Coman și Octavian Popescu au probleme cu accidentările, respectiv Covid-19.

Reclamă
Recomandări
  • Gică Hagi este antrenorul etapei
  • Andrei Ivan, star în echipa ideală a etapei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului Vezi toate știrile
Citește și