Închide meniul

Aroganţa supremă la adresa câinilor: „Dacă puteam, le dădeam 10”. Ce li s-a interzis celor de la FCSB după meci

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 13 septembrie 2021, 13:36

Aroganţa supremă la adresa câinilor: „Dacă puteam, le dădeam 10. Ce li s-a interzis celor de la FCSB după meci

Jucătorii de la FCSB s-au bucurat la maximum în vestiar

Facebook FCSB

FCSB şi-a revenit. După un egal şi o înfrângere, a venit şi prima victorie cu Edi Iordănescu pe banca tehnică. 6-0 cu Dinamo, cea mai severă înfrângere încasată de câini în toată istoria lor. Putea să fie şi mai rău, spune Andrei Cordea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB, aroganţă maximă la adresa câinilor

Andrei Cordea de la FCSB spune că vicecampioana ar fi marcat şi 10 goluri în poarta câinilor dacă ar fi putut. FCSB nu a avut milă faţă de câini. Mai mult, Cordea spune că roş-albaştrilor li s-a interzis să se distreze pe manele.

“Aveam nevoie de această victorie. Cântăm. N-aveam voie cu manele, dar asta ne place şi asta cântăm. În România există un singur derbi, Steaua – Dinamo, un derbi etern. De foarte mult timp nu s-a mai terminat la un aşa scor. Când am jucat cu CFR ei dacă puteau să ne dea 8 ne dădeau 8. Noi dacă puteam să dăm 10, 10 dădeam”, a spus Cordea.

Andrei Cordea a vorbit şi despre faptul că doar dinamoviştii au intrat cu câinii în braţe la începutul partidei. “Nouă n-a venit nimeni să ne dea câini, am văzut doar patru sau şase câini şi nouă nu ne-a adus nimeni”, a lămurit situaţia Cordea.

FCSB, victorie categorică cu Dinamo

Echipa pregătită de Edi Iordănescu, FCSB, a obţinut cea mai mare victorie în faţa lui Dinamo din istorie. A fost 6-0, de asemenea, cea mai severă înfrângere pe care a suferit-o vreodată Dinamo. Golurile au fost marcate de Keşeru ’26, Octavian Popescu ’42, Vinicius ‘45+2, Cordea ‘45+7 (penalty), V. Gheorghe ’55 şi Grigore ’67 (autogol). În minutul 37, de la Dinamo a fost eliminat Steliano Filip pentru o intervenţie la Valentin Gheorghe.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și