Închide meniul

Bomba de la miezul nopții! Dan Petrescu, dat afară de la CFR Cluj! Ședință de urgență luni! Neluțu Varga a anunțat cine e favorit să îl înlocuiască

Antena Sport Publicat: 29 noiembrie 2020, 20:45 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Reclamă
Bomba de la miezul nopții! Dan Petrescu, dat afară de la CFR Cluj! Ședință de urgență luni! Neluțu Varga a anunțat cine e favorit să îl înlocuiască

Sport Pictures / Flaviu Buboi via Hepta

Dan Petrescu ar fi fost dat afară de la CFR Cluj

UPDATE 00:15: Patronul celor de la CFR Cluj, Neluțu Varga  a confirmat despărțirea de Dan Petrescu. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Da, e adevărat, ne-am despărțit de domnul Dan Petrescu. Este o decizie definitivă, n-o mai întoarce nici președintele României! Îi mulțumim pentru tot! Asta e viața… nu ai voie, la ce condiții avem, să te elimine Poli Iași din Cupă! Vom aduce rapid antrenor… Eu îl vreau pe Mutu, am încredere în Adi… dar vom vedea. Mai multe vom ști mâine, sperăm ca noaptea să fie un sfetnic bun pentru viitorul lui CFR Cluj…”, a spus Neluțu Varga pentru Fanatik.

UPDATE 23:45 Prosport susține că Dan Petrescu ar fi fost anunțat de șefi, imediat după eliminarea din Cupa României, că ar fi fost dat afară. Luni va avea loc o ședință de urgență între Dan Petrescu și cei din conducere. Șefii i-ar fi reproșat că aduce o stare de tensiune în cadrul lotului. Alte surse susțin că Petrescu ar fi avut o dispută verbală la stadion cu șefii echipei, care s-a lăsat cu țipete și urlete. Petrescu are o clauză de reziliere de 2 milioane de euro. 

Stirea inițială. 

Dan Petrescu a vorbit din nou despre plecarea de la CFR Cluj. Tehnicianul campioanei spune că este pregătit pentru orice. Mai mult, acesta că are deja bagajul făcut.

Reclamă

Tot timpul mă gândesc, la orice echipă unde am fost mă gândeam la plecare. Bagajul e făcut, am un contract de încă un an și jumătate. Vedem ce decide conducerea. Sunt supărat pe mine în primul rând și pe toată planeta care este”, a spus Dan Petrescu la Digisport.

Dan Petrescu a vorbit și despre partida cu CSKA Sofia, din grupele Europa League. Antrenorul campioanei se teme de ce e mai rău.

Nu prea dorm nopțile acum, nici când câștigam nu dormeam. O să fie o noapte albă și o să văd ce soluții pot să găsesc pentru meciul cu CSKA. Ei au câștigat cu 2-0 azi. M-am uitat, oare ei nu au COVID? Sunt toți”, a spus Petrescu.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu a acuzat arbitrajul din partida cu Poli Iași

Petrescu a acuzat și arbitrajul de la meciul cu Poli Iași., scor 0-1, dar și influențele celor de la Craiova.

"Am avut două penalty-uri clare, din nou. Presiunile pe care le fac cei de la Craiova, vorbesc de mine prin ziar, au mereu succes. Arbitrii vin mereu la Cluj și arbitrează de parcă adversarul ar fi campioana. A fost un arbitraj execrabil. Noi dăm de două ori bară și ei dau un șut, că nici n-au ajuns la poartă și ne dau gol. Îmi pare foarte rău pentru jucători, că au dat tot ce au avut mai buni. Pentru noi clar nu era prioritate, nu voiam să ieși, voiam să câștigăm, dar nu e bine pentru că pierdusem niște meciuri și acum pentru moral e foarte rău. Clar nu e bine și în continuare lucrurile vor sta foarte rău. Omrani nu e, Vinicius nu e, Deac nu e, Cestor nu e", a mai spus Dan Petrescu. 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și