Închide meniul

„Ce a făcut Ianis Stoica?!” Valeriu Iftime nu e impresionat de jucătorul urmărit de Arsenal Londra! Ce a spus de relaţia cu Gigi Becali

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 noiembrie 2021, 23:37

„Ce a făcut Ianis Stoica?! Valeriu Iftime nu e impresionat de jucătorul urmărit de Arsenal Londra! Ce a spus de relaţia cu Gigi Becali

Valeriu Iftime este patronul celor de la FC Botoşani

Hepta

Valeriu Iftime a spus că îi pare rău că echipa sa nu a reuşit să câştige partida cu FCSB şi a respins toate speculaţiile care s-au făcut în spaţiul public în jurul acestui meci. Mai mult, Valetiu Iftime nu a fost impresionat nici de Ianis Stoica, jucător ce este urmărit de Arsenal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Stoica nu l-a impresionat pe Valeriu Iftime

Mult de tot mă frustrează că nu câștigă cu FCSB. Nu sunt prieten cu Gigi Becali, nu sunt la per tu sau să ne sunăm. Bineînțeles că mă frustrează, încredere prea mare, am crezut că câștigăm. Primul gol a fost o lipsă de marcaj, nu mai contează.

Ce a făcut Ianis Stoica? Extraordinar, ce a făcut?! Hai să fim serioși, golul lui Tănase a fost la Șeroni, ăla cu gândul că pleacă acasă. Hai să fim serioși, a fost întâmplător. E fundaș, iei gol, fundașii mai greșesc. Ongenda e cel care dă o pasă superbă acolo, astea sunt faze de comentat, nu că a dat Ianis Stoica o pasă acolo”, a spus Valeriu Iftime la prosport.ro.

Interesul lui Arsenal pentru Ianis Stoica a ajuns în The Sun

FCSB are un nou jucător care i-ar putea asigura bugetul pentru următoarele sezoane. Este vorba de Ianis Stoica, despre care au apărut tot mai multe zvonuri că este pe lista de transferuri a lui Arsenal.  Britanicii au afirmat că Ianis Stoica ar fi monitorizat încă din luna septembrie şi au amintit că Gigi Becali ar fi refuzat deja o ofertă de 1.5 milioane de lire sterline.

„Interesul lui Arsenal pentru un atacat de perspectivă, Ianis Stoica, a fost confirmat de FCSB. Arsenal ar fi pe urmele românului care a marcat, la debut, când avea 14 ani. Internaţionalul de tineret joacă pentru cel mai mare club al ţării sale, FCSB, cunoscut anterior drept Steaua.

Reclamă

Încă din luna septembrie ar fi monitorizat progresul adolescentului de scouterii ‘tunarilor’. Chiar şi aşa, patronul lui FCSB, Gigi Becali, l-a avertizat pe Mikel Arteta că nu are de gând să îl vândă acum„, se arată în articolul de pe thesun.co.uk.

În acest sezon, fiul lui Pompiliu Stoica a avut evoluţii remarcabile. În Liga 1 tocmai a înscris cel de-al patrulea gol. În cele 12 meciuri a reuşit şi două pase decisive. Mai mult, Ianis Stoica are două goluri şi în Cupa României.

Potrivit Transfermarkt, cota lui de piaţă a ajuns la 450.000 de euro. Mijlocaşul ofensiv a impresionat în confruntarea FCSB – FC Botoşani, scor 3-1. Intrat în minutul 59, Ianis Stoica a reuşit un gol şi o pasă decisivă pentru Florin Tănase. A semnat şi o ratare uriaşă!

Reclamă 4 / 0/3

Puştiul minune de la FCSB şi-a anunţat şi obiectivul măreţ din acest sezon. „Vreau să dau 10 goluri până la intrarea în play-off„, a spus Ianis Stoica.

Recomandări
  • Valeriu Iftime nu e impresionat de Ianis Stoica
  • Ce aspus de relaţia cu Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și