Închide meniul

Ce face Octavian Popescu după ce Gigi Becali i-a făcut cadou un bolid de 35.000 de euro. Dezvăluirea lui Mihai Stoica

Dan Roșu Publicat: 12 martie 2022, 13:45

Reclamă
Ce face Octavian Popescu după ce Gigi Becali i-a făcut cadou un bolid de 35.000 de euro. Dezvăluirea lui Mihai Stoica

Octavian Popescu este preferatul lui Gigi Becali de la FCSB

Hepta

”Eu sunt anturajul lui. Marţi la Champions League scriam cu el în timpul meciului, comentam că ţine cu Real Madrid. Eu nu ţin cu Real Madrid, dar sunt împotriva lui PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miercuri îmi scrie `Vă uitaţi la meci?`. `Ce faci, mă? Mă verifici?` Se uita la meci. `Dar, joi să te uiţi la Unirea Constanţa – Petrolul`. Dar altul dacă ar avea maşină nouă, s-ar plimba cu maşina. Nu am nicio emoţie la copilul ăsta, nicio emoţie”, a spus Stoica, la telekomsport.ro.

Gigi Becali, cadou de 35.000 de euro pentru Octavian Popescu

Gigi Becali îi face toate poftele lui Octavian Popescu. Jucătorul de doar 19 ani a primit cadou o mașină nouă din partea lui Gigi Becali. Gigi Becali i-a cumpărat lui Octavian Popescu un Mercedes CLA în valoare de 35.000 de euro. „Perla” celor de la FCSB s-a lăudat cu noua jucărie pe rețelele de socializare.

Octavian Popescu are un salariu lunar de 4000 de euro la FCSB. Puștiul de 19 ani e departe de cel mai bine plătit jucător al roș-albaștrilor, Florin Tănase, care încasează lunar 30.000 de euro.

Octavian Popescu, sfaturi de la Adrian Mutu

Octavian Popescu primește sfaturi de la cei mai buni! Adrian Mutu știe prin ce etape trebuie să treacă ”perla” lui Gigi Becali, pentru a ajunge liderul de la FCSB și pentru a prinde un super-transfer afară.

Reclamă

”Nu e jucătorul meu, dar l-am avut și la U21. Cum îi spun lui, le spun și lui Alex Pănăoiu, Sefer, Rareș Ilie și lui Alex Ioniță, jucători tineri. Gestionarea faimei prea devreme. Are nevoie de un anturaj sănătos.

Cu cât arăți mai multe, cresc și pretențiile. Și părinții lui sunt responsabili, și clubul, pentru că văd că că e mai bun ca x, ca y, ca z. E mult, mult prea devreme. Să aibă grijă la anturaj, la cel de zi cu zi, așa i-am spus și băiatului meu.

Adrian Mutu, sfaturi pentru Octavian Popescu: Trebuie să investeasă în el însuși pentru cultura lui generală

Îl știu pe Tavi, talent pur, puțin introvertit, băiat foarte serios, sper să ajungă cât mai sus. Trebuie să investească în el însuși pentru cultura lui generală, ca să treacă de la un simplu fotbalist la un profesionist desăvârșit.

Reclamă 4 / 0/3

El trebuie să-și consolideze importanța în echipă. Nu putem să ne așteptăm să fie mereu constant, dar să fie mai mult bun decât slab, în meciuri. Titular meci de meci, golgheter sau unul dintre golgheterii echipei, să facă pasul la echipa națională și să ai șansa ca și echipa să te ducă în Europa. Eu am ajuns la națională după ce am ajuns la Inter, nu mai devreme.

Prima etapă a trecut-o, trebuie să treacă la nivelul următor. Poate fi un lider tăcut. Golurile, fazele. Astea sunt șansa lui. Dacă nu poate fi un bun comunicator, atunci poate fi un lider cu faptele sale din teren”, a spus Mutu, citat de digisport.ro.

Octavian Popescu a reuşit 7 goluri şi 3 pase decisive în această ediţie a Ligii 1. Cota lui este într-o continuă creştere şi a ajuns la 1.9 milioane de euro. Jucătorul lui Gigi Becali a fost decisiv pentru FCSB şi în ultima etapă a sezonului, când a înscris golul victoriei cu FC Voluntari în minutul 90+4.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și