Închide meniul

Octavian Popescu mai are mult până să devină un jucător de top! Adi Mutu dă cărțile pe față: ”Eu am ajuns la națională după ce am plecat la Inter”

Dan Roșu Publicat: 12 martie 2022, 10:56

Octavian Popescu mai are mult până să devină un jucător de top! Adi Mutu dă cărțile pe față: ”Eu am ajuns la națională după ce am plecat la Inter”

Octavian Popescu mai are mult până să ajungă un jucător de top

Hepta

  • Octavian Popescu primește sfaturi de la Adrian Mutu
  • Salariul lui Octavian Popescu este 4.000 de euro lunar

”Nu e jucătorul meu, dar l-am avut și la U21. Cum îi spun lui, le spun și lui Alex Pănăoiu, Sefer, Rareș Ilie și lui Alex Ioniță, jucători tineri. Gestionarea faimei prea devreme. Are nevoie de un anturaj sănătos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu cât arăți mai multe, cresc și pretențiile. Și părinții lui sunt responsabili, și clubul, pentru că văd că că e mai bun ca x, ca y, ca z. E mult, mult prea devreme. Să aibă grijă la anturaj, la cel de zi cu zi, așa i-am spus și băiatului meu.

Adrian Mutu, sfaturi pentru Octavian Popescu: Trebuie să investeasă în el însuși pentru cultura lui generală

Îl știu pe Tavi, talent pur, puțin introvertit, băiat foarte serios, sper să ajungă cât mai sus. Trebuie să investească în el însuși pentru cultura lui generală, ca să treacă de la un simplu fotbalist la un profesionist desăvârșit.

Reclamă

El trebuie să-și consolideze importanța în echipă. Nu putem să ne așteptăm să fie mereu constant, dar să fie mai mult bun decât slab, în meciuri. Titular meci de meci, golgheter sau unul dintre golgheterii echipei, să facă pasul la echipa națională și să ai șansa ca și echipa să te ducă în Europa. Eu am ajuns la națională după ce am ajuns la Inter, nu mai devreme.

Prima etapă a trecut-o, trebuie să treacă la nivelul următor. Poate fi un lider tăcut. Golurile, fazele. Astea sunt șansa lui. Dacă nu poate fi un bun comunicator, atunci poate fi un lider cu faptele sale din teren”, a spus Mutu, citat de digisport.ro.

Reclamă

Gigi Becali îi face toate poftele lui Octavian Popescu

Gigi Becali vrea să-i mărească salariul lui Octavian Popescu, după ce deja i-a cumpărat o mașină „perlei” de la FCSB. Latifundiarul din Pipera îi face toate poftele puștiului de 19 ani. Patronul roș-albaștrilor vizează să-l vândă pe Tavi cu zeci de milioane de euro.

În prezent, salariul lui Octavian Popescu este 4.000 de euro lunar. Victor Becali, un apropiat al lui Gigi Becali, a devăluit ce planuri are latifundiarul din Pipera cu puștiul de 19 de ani.

„Gigi Becali vrea să-i mărească contractul lui Octavian Popescu. Măcar la Gigi, când joacă unul bine, îl cheamă el să-i mărească salariul. E bine că respectă munca jucătorului. I-a luat și o mașină cadou. Până la urmă, e investiția lui. Principalul beneficiar al produsului Octavian Popescu este clubul”, a spus Victor Becali, potrivit prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Octavian Popescu a reuşit 7 goluri şi 3 pase decisive în această ediţie a Ligii 1. Cota lui este într-o continuă creştere şi a ajuns la 1.9 milioane de euro. Jucătorul lui Gigi Becali a fost decisiv pentru FCSB şi în ultima etapă a sezonului, când a înscris golul victoriei cu FC Voluntari în minutul 90+4.

Gigi Becali i-a cumpărat lui Octavian Popescu un Mercedes CLA în valoare de 35.000 de euro. „Perla” celor de la FCSB s-a lăudat cu noua jucărie pe rețelele de socializare. Puștiul de 19 ani e departe de cel mai bine plătit jucător al roș-albaștrilor, Florin Tănase, care încasează lunar 30.000 de euro.

Gigi Becali l-a comparat pe Octavian Popescu cu Diego Maradona

La finalul lunii trecute, Gigi Becali îl compara pe Octavian Popescu cu Diego Maradona, unul dintre cei mai mari jucători din istoria fotbalului. 60 de milioane de euro este prețul pe care patronul roș-albaștrilor îl cere pentru un transfer imediat al lui Octavian Popescu.

„Avem un jucător care acum a explodat, Tavi Popescu, care este fotbalist de geniu. Toate echipele care au avut un jucător ca Maradona, fotbaliști de geniu, au câștigat campionatul. Păstrând proporția, România, Italia și FCSB Napoli. Nu doar golul cu CFR, tot jocul lui, nu mai poate nimeni să-i ia mingea.

Tavi dacă acum face 30, o să cer 60 de milioane de euro. Așteptăm Europa, echipa națională. Cum zicea Boloni, România nu are jucători de geniu. Nu avem jucători care joacă la marile echipe. Vor fi Tavi Popescu, Ianis Stoica. Eu mizez la echipa națională și pe Cordea, o să vedeți”, a spus Gigi Becali, pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”