Închide meniul

Ce le-a spus Edi Iordănescu jucătorilor de la FCSB! Detalii din culisele despărţirii. Gigi Becali nu ştia

Gabriel Zamfirescu Publicat: 18 noiembrie 2021, 12:59

Ce le-a spus Edi Iordănescu jucătorilor de la FCSB! Detalii din culisele despărţirii. Gigi Becali nu ştia

Mesajul lui Edi iordănescu pentru Gigi Becali

Hepta

  • Ce le-a spus Edi Iordănescu jucătorilor de la FCSB
  • Gigi Becali nu ştia

Edi Iordănescu a rezistat doar câteva luni la FCSB. A plecat de la echipă după 7 victorii şi un egal, fără a cunoaşte gustul înfrângerii. Chiar dacă a urcat echipa pe locul secund, la 8 puncte de liderul CFR Cluj nu a fost de ajuns pentru patronul Gigi Becali. Scandalul a izbucnit între ei şi despărţirea a venit imediat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce le-a spus Edi Iordănescu jucătorilor de la FCSB

Mai mult, deşi avea o clauză de reziliere de 500.000 de euro, Edi Iordănescu a renunţat la aceşti bani şi a plecat, lăsându-i locul lui Toni Petrea. În ciuda scandalului care a însoţit despărţirea, Edi Iordănescu a avut un discurs incredibil în vestiar, în faţa jucătorilor, înainte de despărţire. Edi Iordănescu a avut o relaţie foarte bună cu tot lotulîn scurta perioadă petrecută la club.

Edi Iordănescu le-a cerut jucătorilor de la FCSB, în vestiar, să treacă peste scandalul dintre el și Gigi Becali. Mai mult, Iordănescu Jr. le-a spus acestora să îl respecte pe latifundiarul din Pipera. Antrenorul a regretat că nu a reușit să ducă la capăt munca pe care a început-o la vicecampioana României, anunţă sport.ro.

Reclamă
Citește și:

Anunţul antrenorului la despărţirea de FCSB

Mai mult, Edi Iordănescu a avut mai multe declaraţii despre relaţia cu Gigi Becali, imediat după despărţirea de cei de la FCSB. „Plec pentru că asta s-a dorit și nu pentru că am vrut eu. Să nu inducă clubul în eroare, sunt banii dânsului, dar nu eu mi-am dorit despărțirea asta. S-a ajuns aici pentru că asta și-a dorit dânsul.

Să înțeleagă că gestionează un club cu milioane de suporteri și se joacă cu patima și dragostea multor oameni. Am primit zeci de mesaje, le-am citit din respect pentru dânsul, dar la un moment dat m-am enervat și am ripostat, pentru că deja erau prea multe. Au fost momente în care nu am înțeles ce dorește”, a spus Edi Iordănescu la plecarea de la FCSB.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu