Închide meniul

CFR Cluj, o nouă mutare pe piaţa transferurilor! Croitoru şi-a exclus din lot jucătorul care ar fi semnat cu ardelenii înaintea meciului

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 18 mai 2021, 21:14

CFR Cluj, o nouă mutare pe piaţa transferurilor! Croitoru şi-a exclus din lot jucătorul care ar fi semnat cu ardelenii înaintea meciului

SportPictures / Mircea Rosca via Hepta

Edi Iordănescu, pe primul loc cu CFR Cluj

CFR Cluj, o nouă mutare pe piaţa transferurilor. La fel ca în cazul lui Rachid Bouhenna, ardelenii s-ar fi înţeles cu Jonathan Rodriguez, căpitanul lui FC Botoşani şi cel mai bun jucător al grupării moldave, scrie GSP.ro. Titular în toate meciurile din play-off, fotbalistul nu se află nici măcar pe banca de rezerve în meciul care poate decide campioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj, o nouă mutare pe piaţa transferurilor

Valeriu Iftime a motivat absenţa fotbalistului prin faptul că îi va expira contractul şi nu a ajuns la o nouă înţelegere cu acesta. Totuşi, Stefan Ashkovski se află în aceeaşi situaţie şi a fost titularizat de Marius Croitoru în FC Botoşani – CFR Cluj.

Cotat la 650.000 de euro pe site-urile de specialitate, mijlocaşul argentinian a avut un sezon excelent la FC Botoşani. Rodriguez a bifat 38 de meciuri, în toate competiţiile, reuşind să ofere cinci pase decisive. Acesta se află la echipa din Moldova din toamna lui 2017.

Jonathan Rodriguez, în duel cu Ovidiu Popescu
SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

CFR Cluj, o nouă mutare pe piaţa transferurilor, chiar în ziua în care poate câştiga titlul în Liga 1

CFR Cluj este lider în campionatul României după ce a câştigat derby-ul din Bănie, cu Universitatea Craiova, scor 3-1. Poate profita imediat de pasul greşit făcut de FCSB, 2-2 cu Sepsi. Roş-albaştrii sunt pe locul secund, la trei puncte în spatele grupării din Gruia.

Dacă vor câştiga azi cu FC Botoşani, jucătorii lui Edi Iordănescu sunt campionii României pentru a patra oară la rând. Nu va mai conta ce se va întâmpla în confruntarea cu FCSB, din Gruia.

Reclamă

EXCLUSIV | Valeriu Iftime vrea o finală pentru titlu CFR – FCSB

Dacă vor câştiga în penultima etapă, jucătorii lui Edi Iordănescu sunt campionii României pentru a patra oară la rând. Totuşi, Valeriu Iftime şi-ar dori ca echipa sa să câştige, iar titlul să se decidă în ultima etapă, în CFR Cluj – FCSB.

„Noi am mai avut meciuri din astea, să le zicem importante. Eu văd un meci important pentru Botoșani și sper să fim maturi și să-l tratăm că atare. Nu mă interesează CFR Cluj, nici FCSB, eu vreau că echipa mea să câștige, că de fiecare dată, și sper să o facem cu toată puterea. Problema este că acum nu mă mai gândesc la locul 4, acum mă gândesc să iau locul 6. Pentru mine ar fi important și evenimentul în sine, în sensul că un asemenea succes ar pută să relanseze campionatul. Să fie ultimul meci cu Cupa pe masă, cel de la Cluj, dintre FCSB și CFR”, a declarat patronul lui FC Botoşani, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • CFR Cluj, o nouă mutare pe piaţa transferurilor
  • Un nou caz Bouhenna în Liga 1

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:59 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și