Închide meniul

"Cred că l-am lovit puțin". Bryan Nouvier, după ce l-a "rupt" pe Ștefan Baiaram: "Am venit să jucăm agresiv"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 aprilie 2021, 11:11

"Cred că l-am lovit puțin". Bryan Nouvier, după ce l-a "rupt" pe Ștefan Baiaram: "Am venit să jucăm agresiv"

Captură Telekomsport

Baiaram, accidentat grav

Meciul dintre Universitatea Craiova și Sepsi a început cu o sperietură uriașă. Ștefan Baiaram (18 ani) s-a prăbușit în lacrimi pe gazon după o intrare a lui Bryan Nouvier. Arbitrul nu i-a acordat nici măcar cartonaș galben jucătorului lui Sepsi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bryan Nouvier, după ce l-a "rupt" pe Ștefan Baiaram 

Nouvier a recunoscut că Leo Grozavu și-a trimis echipa în teren ca să joace agresiv. Nu doar Baiaram a ieșit accidentat după meciul cu Sepsi, ci și Alexandru Cicâldău.

"Nu am vrut să-l accidentez, am vrut să joc mingea, dar cred că l-am lovit puţin, nu ştiu exact. Am vorbit cu el şi mi-am cerut scuze totul este în regulă, nu am vrut să-l lovesc pe Baiaram. Noi suntem pregătiţi să jucăm cu presing sus, să jucăm la contact, dar nu am venit să jucăm dur, chiar dacă şi Cicâldău a fost accidentat”, a declarat Bryan Nouvier, după Universitatea Craiova – Sepsi 0-0

Ștefan Baiaram a fost transportat imediat la spital. În urma primelor investigații, s-a constatat că puștiul oltenilor a suferit doar o entorsă. El va fi lipsi de pe teren aproximativ o lună.

Ștefan Baiaram este printre cei mai promițători jucători de la Universitatea Craiova. În vârstă de numai 18 ani, el a bifat 24 de meciuri în acest sezon de Liga 1. Puștiul a înscris un gol și a oferit două pase decisive.

Reclamă

Elvir Koljic pleacă de urgență din România

Koljic a fost marele absent din acest sezon la Universitatea Craiova. Golgheterul bosniac a început fulminant, dar s-a accidentat grav în octombrie. 

Acum, el are noi probleme, motiv pentru care va pleca de urgenţă din ţară. Atacantul oltenilor va efectua un test RMN în Portugalia.

Starea lui Koljic nu a fost una bună după meciul cu ACS Viitorul Târgu Jiu, 3-0, din Cupa României, partidă în care a bifat 45 de minute. Astfel, Sorin Cârţu a anunţat că vârful bosniac se va deplasa de urgenţă în Portugalia pentru a efectua un test RMN.

Reclamă 4 / 0/3

Transferat cu 450.000 de euro în urmă cu trei ani, Elvir Koljic a jucat 46 de meciuri pentru Craiova. El a marcat 26 de goluri.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și