Închide meniul

Cristi Borcea, înapoi la Dinamo? „Va susține cu niște bani” În ce condiții s-ar întoarce

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 mai 2021, 8:44

Cristi Borcea, înapoi la Dinamo? „Va susține cu niște bani În ce condiții s-ar întoarce

MMA / MMA2 via Hepta

Cristi Borcea, dispus să revină la Dinamo

Totul a fost dezvăluit chiar de Marius Niculae, fost atacant la Dinamo și bun prieten cu Cristi Borcea. Omul de afaceri nu vrea să o ocupe o funcție în conducerea „câinilor”, dar e dispus să o sponsorizeze pe Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când revine Cristi Borcea la Dinamo

„Am discutat, când echipa era pe locul doi se strigau injurii la adresa lui. Momentan, sub nicio formă! Acum nu vrea să se amestece.

Când se va face stadionul nou, atunci va susține cu niște bani și sponsorizări, din spusele dânsului. Dar niciodată nu va reveni la conducerea clubului”, a spus Marius Niculae, la Digi Sport.

Singura sursă de bani a lui Dinamo rămân suporterii din DDB. Pablo Cortacero și spaniolii s-au dovedit a fi doar o „țeapă”. Licența pentru Liga 1 a fost obținută doar datorită eforturilor uriașe ale fanilor, dar datoriile lui Dinamo par peste puterile lor.

Cristi Borcea, un trecut de uitat

Cristi Borcea a fost acționar la Dinamo în perioada 1998 – 2012, câștigând 4 titluri, 6 Cupe și 2 Supercupe.

Reclamă

Fostul finanțator al lui Dinamo a fost condamnat la șase ani și jumătate de închisoare în Dosarul Transferurilor, în martie 2014, pentru deturnare de fonduri, fals în acte și înșelăciune. El a fost eliberat condiționat patru ani mai târziu, în iulie 2018.

Apoi, în februarie 2019, a fost condamnat la încă cinci ani de închisoare în Dosarul Retrocedărilor, fiind acuzat că fraudat statul român și Municipiul Constanța cu nu mai puțin de 28 de milioane de euro. În același dosar au fost condamnați și Dragoș Săvulescu, actor, și Radu Mazăre, fost primar al Constanței.

CS Dinamo a câştigat procesul cu Nicolae Badea

Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne, a anunţat că CS Dinamo a câştigat procesul cu fostul acţionar al clubului de fotbal din „Ştefan cel Mare”, Nicolae Badea. Un nou complex sportiv va fi ridicat pe locul actualului stadion.

Reclamă 4 / 0/3

 „Terenul pe care ne aflăm astăzi, pe actualul amplasament al stadionului, aparţine statului român şi putem să luăm în calcul construirea unui complex sportiv pe actualul amplasament. Ştiţi foarte bine că anul trecut era în discuţie construirea unui stadion nou de dimensiuni reduse pe velodrom, acum putem să analizăm cele două variante”, a declarat Lucian Bode.

 

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și