Închide meniul

Cristi Borcea, prima reacţie după ce Iuliu Mureşan l-a chemat înapoi la Dinamo: „Voi fi toată viața dinamovist!” Ce le-a transmis „Leonidas” şefilor din Ştefan cel Mare

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 iulie 2021, 17:19

Cristi Borcea, prima reacţie după ce Iuliu Mureşan l-a chemat înapoi la Dinamo: „Voi fi toată viața dinamovist! Ce le-a transmis „Leonidas şefilor din Ştefan cel Mare

Cristi Borcea

Mediafax Foto / Liviu Adascalitei via Hepta

Noul director executiv al lui Dinamo l-a chemat pe Borcea înapoi în Ştefan cel Mare. „Mi-ar plăcea să vină și Borcea să se implice financiar. Și mulți alți dinamoviști”, a transmis Iuliu Mureşan la prezentarea oficială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea, prima reacţie după ce Iuliu Mureşan l-a chemat înapoi la Dinamo

La scurt timp, Cristi Borcea a reacţionat. „Leonidas” le-a transmis şefilor lui Dinamo că familia primează pentru el în această perioadă. Astfel, fostul conducător al „câinilor” exclude o revenire la echipa lui de suflet.

„Voi fi toată viața dinamovist, chiar dacă am suferit enorm din această cauză, Repet, îmi dedic timpul și existența soției mele, Valentina, și copiilor mei, ei sunt tot ceea ce este mai important în viața mea. Doar ei contează pentru mine”, a spus Cristi Borcea pentru GSP.ro.

EXCLUSIV | Dinamo poate da lovitura! Vali Lazăr e gata să revină în Ștefan cel Mare

Vali Lazăr este unul dintre jucătorii care sunt gată să pună umărul pentru a ajuta Dinamo. Liber de contract, fostul fotbalist al ”câinilor” e gata să se reîntoarcă în Ștefan cel Mare. Acesta e convins că echipa poate depăși și noua criză pe care o traversează.

”Îmi doresc să rămân acasă. Fetița trebuie să înceapă clasa 0, cel mic grădinița și nu aș vrea să-i mai duc pe drumuri. Doar dacă este un contract foarte bun.

Reclamă

M-aș întoarce la Dinamo, de ce nu. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu insolvența, când li se va ridica interdicția de transferuri. În funcție de asta voi alege ceva. Dacă oamenii vor apela la mine și suntem ok și planul de reorganizare cu insolvența va fi bun, da”, a declarat Vali Lazăr într-un interviu pentru AntenaSport.

În acest moment, Vali Lazăr are 31 de ani, fiind cotat la 400.000 de euro. Mijlocașul este liber de contract după despărțirea de Al-Shahania.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și