Închide meniul

CSA Steaua – Dinamo a fost amânat! Când se va disputa derby-ul

Cosmin Olteanu Publicat: 5 aprilie 2023, 12:38

Reclamă
CSA Steaua – Dinamo a fost amânat! Când se va disputa derby-ul

CSA Steaua - Dinamo a fost amânat

Jucătorii celor de la CSA Steaua / hepta

CSA Steaua – Dinamo a fost amânat! Derby-ul din Capitală, care contează pentru etapa a patra din play-off-ul eșalonului secund, se va disputa pe data de 18 aprilie, de la ora 19:00, după ce, inițial, fusese programat cu o zi mai devreme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decizia FRF de a amâna meciul dintre CSA Steaua și Dinamo vine ca urmare a solicitării Jandarmeriei București, care se temea de riscul apariției unor incidente violente, în Capitală, având în vedere că pe 17 aprilie este programat și derby-ul din Liga 1 dintre FCSB și Farul Constanța.

CSA Steaua – Dinamo a fost amânat

În urma solicitării Jandarmeriei București, FRF a decis să mute partida CSA Steaua – Dinamo pe data de 18 aprilie, de la ora 19:00. În timp ce meciul FCSB – Farul, care este programat pentru 17 aprilie, va începe cu o jumătate de oră mai devreme, adică de la ora 20:30.

„Se vor face demersuri, de către Jandarmeria Capitalei, pentru minimizarea riscurilor la adresa ordinii publice.

Meciul a fost programat în aceeași zi și, relativ, în același interval orar cu partida dintre FCSB și Farul Constanța. Încercăm, prin acest demers, să diminuăm și să reducem, dacă este posibil, orice risc la adresa liniștii publice.

Reclamă

Riscurile sunt mari, pentru că există rivalități între cele patru galerii. Este în apanajul Federației de a stabili o dată ulterioară pentru meciul din liga secundă”, precizase marți Marius Militaru, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei București.

Dumitru Dragomir îl îndeamnă pe Gigi Becali să o cumpere pe CSA Steaua

Dumitru Dragomir este de părere că Gigi Becali ar trebui să o cumpere pe CSA Steaua și să o transforme în echipa a doua a FCSB-ului.

„Eu îi spun public acum lui Gigi. Cumpără, mă, fratele meu, Steaua asta, a doua. Și fă echipa a doua în Divizia B! Că ai destui bani. Ăsta, dacă dă 500.000 pe an, de acum înainte, o ține zece ani!

Reclamă 4 / 0/3

Ce e, pentru Gigi, cinci milioane, zece ani de acum înainte. Eu, dacă eram în locul lui Gigi, îi chemam la discuție. «Eu vă dau 500.000, vă numiți Steaua II. Tot Steaua sunteți!”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru fanatik.ro.

Gigi Becali i-a răspuns lui Dumitru Dragomir

Patronul FCSB-ului a refuzat propunerea lui Dragomir de a cumpăra CSA Steaua.

Aici e vorba de un principiu. Am venit, am salvat-o, au semnat ministrul, 7-8 generali, am dat bani, zece milioane, i-am pierdut. Am dat încă 40 de milioane, am mai scos din ei. După ce te-am salvat din groapă, erai mort, să-ți mai dau ție bani în țara mea? Ei au semnat, cârcotașii, mincinoșii. N-ați știut 15-20 de ani cum s-a luat Steaua? Pentru ce să le dau bani?

O să iau toate înapoi, n-ați văzut cum le-am luat? Palmaresul e tot al lui FCSB, la ce să le mai dau bani? 500.000 pe an? Cresc în copac 500.000 pe an? Nici cinci lei nu le dau! Sunt tot leu, un leu mai bătrân, dar nu sunt găinușă. Eu am ajuns găină să le dau lor bani? Război până la final! Cine moare, moare, cine nu, trăiește în război”, a spus Gigi Becali, într-o conferinţă de presă susţinută la Palat.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și