Închide meniul

Cum și-a petrecut Gabi Tamaș Crăciunul. „Cum e horinca?” / „E bună, normal!”

Alexandru Ivan Publicat: 26 decembrie 2022, 23:07

Reclamă
Cum și-a petrecut Gabi Tamaș Crăciunul. „Cum e horinca? / „E bună, normal!

Gabriel Tamaş,

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Cum și-a petrecut Gabi Tamaș Crăciunul e o întrebare pe care și-au pus-o mulți dintre fanii fundașului. Fostul jucător de la Petrolul a elucidat misterul cu ultima postare de pe Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Tamaș a stat alături de familie de Sărbători. Acesta a mers în Maramureș și s-a plimbat cu „Mocănița”, tradiționalul tren care circulă în regiunile de munte.

Cum și-a petrecut Gabi Tamaș Crăciunul

Câțiva dintre fanii lui Gabi Tamaș s-au înghesuit să comenteze la postarea fundașului. „Palinca e bună acolo!”, „Poftă să ai!”. „Cum e horinca?”.

Tamaș chiar a avut un răspuns fabulos: „E bună, normal!”

 
View this post on Instagram
 
A post shared by GABRIEL TAMAS (@gabrieltamasofficial)

Reclamă
Reclamă
Instagram Gabi Tamaș 

Constantin Budescu îl dă exemplu pe Gabi Tamaş

Constantin Budescu susţine că Gabi Tamaş este un jucător extrem de profesionist, cariera sa fiind una de invidiat. „Magicianul” a declarat că fostul fundaş de la echipa naţională are o formă de invidiat, chiar şi la aproape 40 de ani.

„Un jucător foarte bun, vedeţi la câte echipe a jucat şi pe unde a jucat, este în top trei ca jucători în perioada asta, pentru că ne-am uitat pe unde a jucat, cu cine a jucat, ce antrenori a avut.

Plus că nu se compară ceea ce vedeţi în afara terenului cu ceea ce e la antrenamente sau la jocuri. La antrenament, la 40 de ani, chiar dacă are 39, la 40 ani este primul şi alunecari, şi materiale, de nu vezi la cei tineri.

Reclamă

(n.r. deci ar avea ce învăţa tinerii de la el) Da, cu siguranţă ar avea de învăţat”, a declarat Constantin Budescu, pentru orangesport.ro.

„Ţi-e frică de sărăcie?!” Gabriel Tamaş, răspuns genial

Gabriel Tamaş, răspuns genial când a fost întrebat dacă îi este frică de sărăcie. Fundaşul român spune că ar spăla şi vase pentru a supravieţui.

Voi găsi un patron la care să mă angajez să spăl vase sau ceva„, a glumit Tamaş.

Deja am trecut prin ea nu cred că ne e frică„, a spus şi Constantin Budescu la Fiţă cu Adiţă.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:20

Eliza Samara – Man Kuai, LIVE VIDEO ACUM în AntenaPLAY! Românca luptă la WTT China Smash

8:18

Scandal incredibil în Giulești! Ce a pățit impresarul care a bruscat și amenințat jurnaliștii. Anunțul oficial al Jandarmeriei

8:15

Dorinel Munteanu şochează după scandalul uriaş: „N-am fost niciodată prieten cu cei din Generația de Aur”

0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat
Citește și