Închide meniul

Cum și-a petrecut Gabi Tamaș Crăciunul. „Cum e horinca?” / „E bună, normal!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 decembrie 2022, 23:07

Cum și-a petrecut Gabi Tamaș Crăciunul. „Cum e horinca? / „E bună, normal!

Gabriel Tamaş,

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Cum și-a petrecut Gabi Tamaș Crăciunul e o întrebare pe care și-au pus-o mulți dintre fanii fundașului. Fostul jucător de la Petrolul a elucidat misterul cu ultima postare de pe Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Tamaș a stat alături de familie de Sărbători. Acesta a mers în Maramureș și s-a plimbat cu „Mocănița”, tradiționalul tren care circulă în regiunile de munte.

Cum și-a petrecut Gabi Tamaș Crăciunul

Câțiva dintre fanii lui Gabi Tamaș s-au înghesuit să comenteze la postarea fundașului. „Palinca e bună acolo!”, „Poftă să ai!”. „Cum e horinca?”.

Tamaș chiar a avut un răspuns fabulos: „E bună, normal!”

 
View this post on Instagram
 
A post shared by GABRIEL TAMAS (@gabrieltamasofficial)

Reclamă
Instagram Gabi Tamaș 

Constantin Budescu îl dă exemplu pe Gabi Tamaş

Constantin Budescu susţine că Gabi Tamaş este un jucător extrem de profesionist, cariera sa fiind una de invidiat. „Magicianul” a declarat că fostul fundaş de la echipa naţională are o formă de invidiat, chiar şi la aproape 40 de ani.

„Un jucător foarte bun, vedeţi la câte echipe a jucat şi pe unde a jucat, este în top trei ca jucători în perioada asta, pentru că ne-am uitat pe unde a jucat, cu cine a jucat, ce antrenori a avut.

Plus că nu se compară ceea ce vedeţi în afara terenului cu ceea ce e la antrenamente sau la jocuri. La antrenament, la 40 de ani, chiar dacă are 39, la 40 ani este primul şi alunecari, şi materiale, de nu vezi la cei tineri.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. deci ar avea ce învăţa tinerii de la el) Da, cu siguranţă ar avea de învăţat”, a declarat Constantin Budescu, pentru orangesport.ro.

„Ţi-e frică de sărăcie?!” Gabriel Tamaş, răspuns genial

Gabriel Tamaş, răspuns genial când a fost întrebat dacă îi este frică de sărăcie. Fundaşul român spune că ar spăla şi vase pentru a supravieţui.

Voi găsi un patron la care să mă angajez să spăl vase sau ceva„, a glumit Tamaş.

Deja am trecut prin ea nu cred că ne e frică„, a spus şi Constantin Budescu la Fiţă cu Adiţă.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și