Închide meniul
Video

„Cum stai cu greutatea?”. Răspunsul genial oferit de Budescu, care a fost sărbătorit de fanii lui FC Voluntari: „M-a certat Tamaş!”. Cum va petrece mijlocaşul de ziua lui

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 19 februarie 2022, 20:02

Budescu, sărbătorit de fani după "dubla" din meciul cu Sepsi

Constantin Budescu a făcut show la interviul de la finalul partidei FC Voluntari – Sepsi 2-1. „Magicianul” ilfovenilor a fost întrebat cât mai are de gând să joace, despre forma fizică şi cum va petrece de ziua lui, mai ales că a reuşit să înscrie şi două goluri în duelul de astăzi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Budescu a făcut show la interviu, după ce a reuşit „dubla” în FC Voluntari – Sepsi 2-1, chiar de ziua lui

„M-a certat Gabi (n.r. – Tamaş) că slăbisem foarte mult și nu mai dădeam randament, așa că am pus 2-3 kilograme și văd că a avut dreptate.

În primul rând, vreau să-l prind pe Gabi (n.r. – întrebat câţi ani mai vrea să joace). Pentru că am văzut că poate şi se simte foarte bine. Cred că pot să fac şi eu asta, dacă stau lângă el şi îmi mai dă şi mie din secretele lui. Nu chiar toate secretele.

Mâine, probabil, o să sărbătoresc cu familia și prietenii apropiați. O să facem un grătar și o să bem un pahar de vin.”, a spus Constantin Budescu, la finalul meciului.

Înainte de interviu, suporterii lui FC Voluntari i-au cântat „La mulţi ani” sărbătoritului Budescu, care le-a făcut o bucurie uriaşă în meciul de astăzi.

Reclamă

Budescu a marcat primele sale goluri pentru FC Voluntari, chiar de ziua sa!

Constantin Budescu a înscris primul său gol în tricoul celor de la FC Voluntari. Mijlocașul care astăzi împlinește 33 de ani a deschis scorul în duelul cu Sepsi Sf. Gheorghe, în minutul 24.

Fostul jucător de la FCSB a finalizat puternic, cu capul, o centrare expediată de Vadim Rață. Portarul oaspeților a încercat să intervină, dar mingea s-a dus sub bara transversală. „Budi” şi-a trecut „dubla” în cont, în minutul 80, la scorul de 1-1. Mijlocaşul lui FC Voluntari a transformat un penalty, obținut după ce centrarea lui a fost oprită cu mâna, în careu, de un adversar.

Budescu se află la cea de-a 6-a apariţie la FC Voluntari, echipă cu care a semnat în urmă cu o lună. Mijlocaşul se află la a doua apariție ca titular la formația din Ilfov.

Reclamă 4 / 0/3

Budescu a ajuns la FC Voluntari în această iarnă, după ce s-a despărțit de FCSB

Constantin Budescu a jucat în prima parte a sezonului la FCSB. Mijlocașul cu 17 selecții la națională a bifat 11 partide pentru clubul din Berceni, înainte să plece liber de contrat la FC Voluntari.

Cu o victorie astăzi, FC Voluntari poate urca, cel puțin temporar, pe locul 3 din Liga 1.

Constantin Budescu și-a decis viitorul! La ce echipă se transferă la vară

Constantin Budescu a făcut un anunț uriaș cu privire la viitorul său. Mijlocașul de 33 de ani nu va rămâne la FC Voluntari și în sezonul următor.

Constantin Budescu a dezvăluit că a semnat cu FC Voluntari un contract valabil timp de numai patru luni. La vară, „Magicianul” vrea să revină la Petrolul, echipa care l-a lansat în fotbalul românesc.

„(Reporter: Ți-ar fi placut să joci la o echipă cu fani ca ai Rapidului?) Mi-ar plăcea să joc la o echipă ca Petrolul. Eu am semnat un contract valabil pentru patru luni cu Voluntari și după aș dori să joc la Petrolul, dacă echipa promovează în Liga 1. De la vară mi-aș dori să ajung acolo. Nu știu, vedem ce va fi (n.r. dacă îi propune un nou contract FC Voluntari). Eu am spus de mult timp că mi-aș dori să joc cu Petrolul în Liga 1”, a spus Constantin Budescu, după FC Voluntari – Rapid 0-0.

Constantin Budescu, execuție fenomenală din spatele porții

În vârstă de 33 de ani, Constantin Budescu este poreclit ”Magicianul” pentru execuțiile sale spectaculoase, atât pe teren, cât și în afara acestuia. Recent, mijlocașul lui FC Voluntari a demonstrat că vârsta este doar un număr.

Aflat la zona intrării în vestiare, ”Budi” a reușit o execuție fenomenală!

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by BUDESCU CONSTANTIN (@budescuconstantin10)

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și