Închide meniul
EXCLUSIV

Dan Petrescu, noul antrenor al campioanei CFR Cluj! „Bursucul” s-a înţeles cu Neluţu Varga după ce a refuzat campionatul său preferat

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 august 2021, 10:30

Dan Petrescu, noul antrenor al campioanei CFR Cluj! „Bursucul s-a înţeles cu Neluţu Varga după ce a refuzat campionatul său preferat

CFR Cluj a câștigat ultimele patru meciuri din Liga 1

PAUL URSACHI / MEDIAFAX FOTO

Dan Petrescu, noul antrenor al campioanei CFR Cluj! „Bursucul” s-a înţeles deja cu Neluţu Varga

Dan Petrescu s-a înţeles deja cu Neluţu Varga şi va deveni azi noul antrenor al campioanei CFR. Din informaţiile Antena Sport, „Bursucul” va conduce primul antrenament al echipei, vineri, de la ora 18:00. Până atunci, ultimele detalii dintre cele două părţi vor fi puse la punct, iar Petrescu va redeveni antrenorul campioanei Românei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultimele zile, Dan Petrescu a negociat cu o echipă din Rusia, unde se află campionatul său preferat, însă a ales să revină pe banca ardelenilor.

Marius Şumudică, demis de la CFR Cluj

Marius Şumudică a fost demis de la CFR Cluj după înfrângerea cu Steaua Roşie Belgrad, din returul play-off-ului Europa League. Campioana României a rămas fără antrenor chiar înaintea derby-ului cu FCSB.

Neluţu Varga, finanţatorul clujenilor, va plăti o sumă uriaşă după despărţirea de antrenorul cu punctaj maxim după primele 6 etape din Liga 1. Ardelenii îi vor băga în conturi 250.000 de euro lui Şumudică, reprezentând clauza pe care acesta o avea în contract în cazul în care este demis când încă are şanse să ajungă în grupele unei cupe europene, chiar dacă vorbim de Conference League.

Şumudică a făcut o mică avere în cele trei luni în care a condus-o pe CFR Cluj. Pe lângă suma amintită mai sus, adăugăm trei salarii, un total de 60.000 de euro, dar şi o primă de instalare de 50.000 de euro, încasată doar dacă Şumi ducea echipa în grupele unei competiţii europene. Astfel, totalul este de 360.000 de euro pe care clujenii îi scot din conturi pentru a scăpa de Marius Şumudică.

Reclamă

Dan Petrescu a plecat din Gruia la finalul anului 2020. Care a fost motivul rupturii

Dan Petrescu s-a despărțit de CFR Cluj la finalul anului 2020, după trei ani petrecuți în Gruia. Relaţiile cu patronul Neluţu Varga s-ar fi răcit însă dintr-un motiv inedit: o factură la stomatolog. Atunci, „Bursucul” ar fi beneficiat de un tratament stomatologic, în valoare de 18.000 de euro, la un medic recomandat de patronul ardelenilor.

„Păi, eu am înțeles că plăteşte domnul Varga totul, nu că e vorba de vreun discount”, ar fi declarat antrenorul. „Incredibil! Mă roagă să-l ajut cu o vorbă bună și-mi trimite factură de un miliard (n.r. de lei vechi)”, ar fi fost reacţia partronului de la CFR, potrivit Fanatik.

”Bursucul” a bifat trei campionate și două prezențe în grupele Europa League cu CFR. În total, se pare că el ar fi încasat pentru aceste rezultate demne de invidiat pentru campionatul românesc peste 1.7 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și