Închide meniul

Dan Petrescu se teme de erorile de arbitraj din Superligă chiar și cu VAR: „Mi-am dat seama că vor fi probleme!”

Cosmin Cioboată Publicat: 8 iulie 2022, 22:31

Dan Petrescu se teme de erorile de arbitraj din Superligă chiar și cu VAR: „Mi-am dat seama că vor fi probleme!

Dan Petrescu, în timpul unui antrenament

Dan Petrescu, în timpul unui antrenament / ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

  • Dan Petrescu se teme de arbitrajul din Superligă chiar și cu VAR
  • Anunțul antrenorului lui CFR Cluj: „Mi-am dat seama că vor fi probleme!”

Dan Petrescu se teme în continuare de arbitrajul din Superligă, chiar dacă începând din sezonul următor va fi folosită în premieră tehnologia VAR. Antrenorul lui CFR Cluj a vorbit și despre Supercupa României, meci în care campioana României va întâlni Sepsi Sf. Gheorghe. Duelul de la Arad se va disputa sâmbătă, de la ora 20:30, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu nu este deloc entuziasmat de introducerea sistemului VAR la meciurile din prima ligă a României.

Dan Petrescu se teme de arbitrajul din Superligă chiar și cu VAR

„Bursucul” se așteaptă să existe în continuare erori de arbitraj, chiar dacă fotbalul românesc va beneficia în premieră de noua tehnologie.

Reclamă

Antrenorul lui CFR Cluj a făcut referire la decizia arbitrilor centrali de a consulta sau nu monitorul VAR, în momentul în care are loc o fază controversată. De asemenea, Dan Petrescu a tras un semnal de alarmă în legătură cu penalty-urile și hențurile:

„Mi-am dat seama că vor fi probleme. Există faze la care arbitrul decide dacă se duce la VAR sau nu. Deci, până la urmă, tot arbitrul decide. La penalty-uri vor mai fi probleme. Henţul… nici acum nu înţeleg când e henţ”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

Reclamă

Dan Petrescu spune că acum își concentrează întreaga atenție pe meciul cu Sepsi, din Supercupa României. Tehnicianul campioanei a avut numai cuvinte de laudă la adresa covăsnenilor pregătiți de Cristiano Bergodi, care în sezonul trecut au câștigat Cupa României.

Petrescu, anunț ferm: „Pot să mă dea afară de la CFR Cluj dacă pierd orice meci!”

Mai mult, Petrescu a spus că la CFR trăiește cu riscul de a fi demis dacă echipa nu are rezultate favorabile:

„Când ai un trofeu în faţă, sunt convins că orice jucător din lume îşi doreşte să joace un asemenea meci. Contează să câştigi trofeul, nici nu contează cum joci. Sepsi, ştiu că au un lot fantastic, au adus jucători noi. Un club care nu are cum să piardă playoff-ul în acest sezon. Dacă eşti mulţumit înseamnă că nu ştii ce vrei de la viaţă, eu tot timpul vreau mai mult.

Reclamă 4 / 0/3

Pot să mă dea afară dacă pierd orice meci. Niciodată nu mă gândesc la alt meci decât la următorul. Nu-mi place să răspund, vor răspunde rezultatele. Pe mine nu mă ţine nimeni la CFR dacă nu am rezultate. Eu trebuie să scot rezultate, asta e meseria mea. În istoria CFR-ului, nu cred că a stat cineva pe bancă mai mult decât a stat Dan Petrescu”, a mai declarat antrenorul lui CFR Cluj, înaintea Supercupei României.

Dan Petrescu a răbufnit după decizia istorică anunțată de Eduard Novak

Dan Petrescu consideră că o astfel de regulă implementată de Ministrul Sportului este „imposibilă pentru fotbal”. În urma ordinului de minister anunțat, fiecare echipă din fotbalul românesc va trebui să aibă în „primul 11” 4 sau 5 jucători români.

CFR Cluj va fi cea mai afectată echipă din Superligă, având în vedere că are în lot nu mai puțin de 16 jucători străini. Antrenorul campioanei a oferit un contraexemplu, de pe vremea în care juca în Anglia, la Chelsea:

„Nu cred că la fotbal se poate, nu? E imposibil la fotbal. Nu poți să spui acum că nu mai ai voie jucători (n.r. – străini), trebuie să-i dai afară. Eu am jucat la Chelsea, erau numai străini în echipă şi n-a afectat pe nimeni, nici pe fani, nici pe miniştri. Trebuie să fie la liber, la orice sport”, a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc