Închide meniul

Dănuţ Lupu îl face praf pe Dario Bonetti: „Cinci ani de zile n-a vrut nimeni să-l angajeze!” Atac dur şi la suporteri: „Tu, DDB, ţi-ai bătut joc de 20 de familii!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 iulie 2021, 22:31

Dănuţ Lupu îl face praf pe Dario Bonetti: „Cinci ani de zile n-a vrut nimeni să-l angajeze! Atac dur şi la suporteri: „Tu, DDB, ţi-ai bătut joc de 20 de familii!

Dănuţ Lupu l-a făcut praf pe Dario Bonetti

SportPictures / Sportpictures via Hepta

Dănuţ Lupu critică decizia celor din conducerea clubului care l-au ales pe italianul Bonetti antrenor pentru noul sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănuţ Lupu îl face praf pe Dario Bonetti

„Au adus un antrenor pe care cinci ani de zile n-a vrut nimeni să-l angajeze? Și eu făceam minuni acum 15 ani, dar acum nu mai fac, mă dor genunchii. Nu mai bine aduceau un dinamovist? Spun cu mâna pe inima că mi-aș dori ca Dinamo să se salveze, dar mi-e greu să cred”, a spus Dănuţ Lupu la Digisport.

Dănuţ Lupu, atac şi la DDB

Dănuţ Lupu nu i-a menajat nici pe cei din DDB, despre care spune că şi-au bătut joc de jucători prin intrarea clubului în insolvenţă.

Tu, DDB, ce ai făcut? Ai băgat echipa în insolvență, dar ți-ai bătut joc de 20 de familii! Ai băgat echipa în insolvență și le-ai spus jucătorilor că asta e viața. Aș vrea să-i întreb ceva pe cei de la DDB. Dacă toată lumea ne va da 3-0 sau 4-0, nu ne vom face de rușine? Eu le-am spus că ce încearcă ei să facă e moarte sigură, dar m-au înjurat un an de zile”, a mai spus Dănuţ Lupu.

41 de meciuri a adunat Dario Bonetti pe banca dinamoviştilor, în precedentele două mandate, în toate competiţiile (Liga 1, Cupa României şi Europa League): 10 în perioada iunie-octombrie 2009 şi 31 în anul 2012, între lunile aprilie şi noiembrie. 2 trofee a câştigat Dinamo Bucureşti cu Dario Bonetti la conducerea tehnică a echipei, Cupa României şi Supercupa României, ambele în 2012.

Reclamă

Dario Bonetti a jucat pentru Brescia, Sampdoria, AS Roma, AC Milan, Verona, Juventus şi Spal, având o carieră impresionantă în fotbalul italian. Cu Juventus a câştigat Cupa UEFA în 1990. Sestreze, Dundee FC, Potenza, Sopron, Gallipoli, Juve Stabia, prima reprezentativă a Zambiei, ASA Tg. Mureş şi Dinamo Bucureşti sunt echipele pregătite de Dario Bonetti în cariera de antrenor.

Dario Bonetti va debuta în noul mandat pe 19 iulie, în prima etapă din Liga 1, pe terenul lui FC Voluntari, de la 20:30.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dănuţ Lupu îl face praf pe Bonetti
  • Atac dur la DDB

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
Vezi toate știrile
Citește și