Închide meniul

Dezvăluire uluitoare! Mihai Stoica, „accidentat” de un internațional român: „I-am rupt două degete!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 18 octombrie 2021, 20:09

Dezvăluire uluitoare! Mihai Stoica, „accidentat de un internațional român: „I-am rupt două degete!

Mihai Stoica este managerul general al roş-albaştrilor

Profimedia

Mihai Stoica, „accidentat” de Răzvan Marin

Mihai Stoica a fost accidentat de Răzvan Marin în urmă cu mai bine de 15 ani. Fotbalistul lui Cagliari și-a amintit cum i-a dat două degete peste cap oficialului roș-albaștrilor. Totul s-a întâmpla la o sesiune de antrenament în care MM Stoica a stat în poartă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Rădoi nu s-a schimbat aproape deloc față de cum îl știu din copilăria mea. Poate mi se pare așa pentru că și tata era cu ei, parcă toți au rămas cam la fel. Am crescut practic în vestiarul echipei roș-albastre, generația fantastică din 2006.

Țin minte că mă jucam cu mingea la antrenamentele lor. I-am dat două degete peste cap lui MM Stoica, i le-am rupt!, se băgase în poartă și când am tras un șut…”, a dezvăluit Răzvan Marin, potrivit playsport.ro.

„Tricolorii” nu-l lasă pe Mirel Rădoi să plece! Răzvan Marin, dezvăluiri din vestiarul naționalei

Mirel Rădoi a surprins pe toată lumea după ce a anunțat că va pleca de la echipa națională înaintea barajului pentru Campionatul Mondial din 2022. „Tricolorii” nu sunt de acord și vor face tot posibilul pentru a îl convinge pe selecționer să se răzgândească.

„Am vorbit deja cu mai mulți colegi de la națională și vom încerca să îl facem să se răzgândească. O să vorbim cu el și vrem să îi spunem că trebuie să rămânem împreună. Un om cu o personalitate foarte interesantă.

Reclamă

Am crescut practic în vestiarul echipei roș-albastre, generația fantastică din 2006, iar el era de bază acolo. Spiritul lor și modul în care se înțelegeau au fost secretele performanțelor de atunci.

E un antrenor cu viziune, modern, va ajunge mare. Nu s-a schimbat aproape deloc față de cum îl știu din copilăria mea. Poate mi se pare așa pentru că și tata era cu ei, parcă toți au rămas cam la fel. Țin minte că mă jucam cu mingea la antrenamentele lor”, a declarat Răzvan Marin pentru playsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și