Închide meniul

„Dinamo a câștigat procesul de 1.100.000 de euro!” „Câinii” primesc o veste excelentă: „Tribunalul București a făcut dreptate!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 noiembrie 2021, 20:24

„Dinamo a câștigat procesul de 1.100.000 de euro! „Câinii primesc o veste excelentă: „Tribunalul București a făcut dreptate!

Dinamo

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Dinamo a câștigat procesul de 1.100.000 de euro cu Poli Timișoara

Dinamo a câștigat procesul cu Politehnica Timișoara în cazul transferului lui Dorin Rotariu la Club Brugge, în 2017.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gruparea bănățeană s-a înscris la masa credală pentru a își primi banii cuveniți din transferul lui fotbalistului, care a plecat pentru 2.2 milioane de euro. „Câinii” au atacat decizia în istanță și au avut câștig de cauză.

„DINAMO A CÂȘTIGAT PROCESUL DE 1.100.000€

Tribunalul București a făcut dreptate și a respins cererea Politehnicii Timișoara de a se înscrie la masa credală, unde solicita 1,1 milioane de euro în cazul Dorin Rotariu.

Un detaliu foarte important reiese din declarația dată de lichidatorul judiciar al Politehnicii Timișoara, imediat după intrarea clubului nostru în insolvență:

Reclamă

”Și pe noi NE-A LUAT PRIN SURPRINDERE cererea de deschidere a procedurii de insolvență făcută de Dinamo, dar am intervenit la timp. Trebuia să facem și demersul acesta. În principiu, ne vom înscrie la masa credală”

Ce trebuie să înțelegem din această declarație? Decizia de intrare în insolvență trebuia să ia prin surprindere pe toată lumea. Așa a fost construită strategia administratorului judiciar.

Imaginați-vă ce ar fi însemnat ca Dinamo să-i pună pe toți în gardă înainte de a începe demersurile pentru insolvență?

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo se îndrepta negreșit către faliment. Aceasta era intenția spaniolilor. Se acumulaseră datorii care ne-ar fi îngropat într-un timp foarte scurt.

Dacă Dinamo ar fi trâmbițat intrarea în insolvență, le-ar fi oferit chiar groparilor un avantaj.

Nu au existat discuții despre insolvență nici cu membrii DDB. Nu pentru că părerea lor nu contează, ci pentru că în acest context nu era în favoarea noastră ca aceste discuții să fie publice.
Trebuie să continuăm lupta aceasta a salvării clubului nostru! Ne consumă din toate punctele de vedere, dar nu avem încotro. În ziua în care Dinamo va fi în afara pericolului de desființare, vom fi cei mai mândri suporteri.

Până atunci, MAI AVEM CEVA DE FĂCUT!
Aici se află una din căile de salvare: contribuția noastră prin cumpărarea de bilete virtuale.

PS: Procesul la care se face referire nu este între Dinamo și Dorin Rotariu. Cu fostul nostru jucător avem o relație foarte bună. Dinamo l-a lansat în fotbalul mare atunci când l-a vândut în Belgia, la FC Brugge, pentru 2,2 milioane de euro.
Dorin Rotariu este membru Elite al proiectului socios”, au transmis fanii din DDB.

Citește și:

Veste bombă! Salvarea lui Dinamo poate veni în scurt timp din Dubai

Salvarea lui Dinamo poate veni în scurt timp. Gruparea din Ștefan cel Mare se confruntă cu grave probleme financiare de ani buni, dar situația se poate schimba în viitorul apropiat.

Răzvan Zăvăleanu anunță că gruparea din Ștefan cel Mare poate scăpa de problemele financiare în scurt timp. Administratorul judiciar al lui Dinamo a explicat că mai mulți investitori puternici din Dubai se pot implica la echipă.

Reclamă

”Am avut tatonări cu câțiva oameni de afaceri de aici, din Dubai. Nu am vorbit încă concret despre bani, dar urmează să vorbim săptămâna viitoare despre asta. Există posibilitatea ca în curând la Dinamo să vină investitori puternici din Dubai”, a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru playsport.ro.

Recomandări
  • Dinamo a câștigat procesul de 1.100.000 de euro cu Poli Timișoara
  • Ce decizie a luat Tribunalul București

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:47 David Popovici, după ce a luat 4 medalii de aur la Campionatele Naţionale de Înot: „Un aur olimpic nu m-ar face mai fericit” 12:32 VIDEOImagini de senzație cu bucuria lui Max Verstappen după Marele Premiu al Chinei! Cum a sărbătorit o nouă victorie în „Marele Circ” 12:13 „Să obții ce am obținut noi… E fantastic!” Max Verstappen, prima reacție după ce a câștigat Marele Premiu al Chinei! 11:46 VIDEOMax Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei! Cursa a fost live pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 11:39 FotoAdrian Mititelu a reacţionat după ce s-a spus că fiul lui, Adrian Mititelu Jr, a pierdut 1 milion de euro la ruletă! 11:20 VIDEOLionel Messi, „dublă” și assist pentru Inter Miami! Campionul mondial a făcut spectacol în MLS 11:03 „Te faci de râs!” Basarab Panduru, atac direct la Cristi Săpunaru după FCSB – Rapid 2-2! Motivul pentru care l-a făcut praf 10:27 „Campioana o să aibă mari probleme!” Marius Șumudică a făcut praf 2 jucători de la FCSB, după 2-2 cu Rapid! 10:10 FotoAdrian Mititelu Jr, internat de urgenţă la Floreasca! Care e starea acestuia! Reacţia lui Adrian Mititelu 9:48 A venit nota de plată după FCSB – Rapid 2-2! Ce amendă a primit echipa lui Gigi Becali. Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și