Închide meniul

Dinamo – Chindia 1-0 | „Am avut şi puţin noroc!” Reacţia lui Alexandru Răuţă, după prima victorie a dinamoviştilor în Liga 1 în ultimele 4 luni. Ce a discutat cu fanii

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 decembrie 2021, 22:51

Dinamo – Chindia 1-0 | „Am avut şi puţin noroc! Reacţia lui Alexandru Răuţă, după prima victorie a dinamoviştilor în Liga 1 în ultimele 4 luni. Ce a discutat cu fanii

Alexandru Răuţă a fost căpitan la Dinamo

Hepta

Alexandru Răuţă, căpitanul celor de la Dinamo în partida cu Chindia, a recunoscut că echipa sa a avut noroc. Daniel Popa a fost responsabil cu ratările. Atacantul dâmboviţenilor a trimis de două ori în bară, inclusiv din penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacţia lui Alexandru Răuţă, după Dinamo – Chindia 1-0

Am avut şi un pic de noroc astăzi, au avut două bare. Nu cred că este o motivaţie în plus că am banderola. Nu contează cine are banderola, contează să scoatem echipa de unde este. Astăzi se pare că s-au întors astrele. Săptămâna aceasta a fost una foarte grea, cu probleme, cu incidente. Cei mai vechi ştiu ce înseamnă Dinamo. Suporterii au fost cu noi, sunt mereu cu noi.

Ne-au felicitat. Ne-au spus să o ţinem pe acelaşi drum, pentru că Dinamo nu merită să fie aici. Mai sunt şi cei de acasă, Matei, Filip şi cred că lucrurile se vor aşeza„, a spus Alexandru Răuţă, care a fost căpitan la Dinamo.

Citește și:

Dinamo – Chindia 1-0. Minune înainte de Crăciun! „Câinii” au câștigat din nou, după 4 luni!

„Câinii” au bifat prima victorie în Liga 1 după 15 meciuri fără succes. Echipa lui Mircea Rednic a scăpat ca prin urechile acului la ocaziile ratate de oaspeți. Dinamo a câștigat cu noroc meciul cu Chindia Târgoviște. Oaspeții au avut câteva șanse importante în prima repriză, dar, în partea a doua, elevii lui Emil Săndoi au ratat ocazii uriașe.

Daniel Popa i-a furat mingea portughezului Pinto, care a vrut să paseze și s-a încurcat singur, dar, față în față cu Iliev, Popa a șutat în bară. Câteva minute mai târziu, Dinamo a marcat prin Cătălin Carp, după o minge ajunsă cu noroc la el, în interiorul careului. A fost una dintre puținele faze pe care echipa lui Rednic le-a avut la poarta Chindiei.

Reclamă

În minutul 79, Iliev l-a lovit cu cotul direct în față pe Răzvan Matiș, care, deși a început să sângereze, a putut să continue meciul. Hațegan a acordat penalty, dar Daniel Popa a șutat în bară. Până la finalul meciului, Dinamo s-a apărat în disperare și, cu mult noroc, a reușit să nu primească gol.

S-a terminat 1-0 pentru echipa lui Mircea Rednic, care a bifat astfel prima victorie în Liga 1 după patru luni. În acest interval, „câinii” au adunat 15 meciuri consecutive fără succes. Dinamo a urcat pe locul 15 în Liga 1, în timp ce Chindia a rămas pe poziția a 11-a.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și