Închide meniul

Dinamo – Chindia 1-0 | Mircea Rednic îi lasă definitiv banderola de căpitan lui Alexandru Răuță. „A fost un exemplu!” Comparație cu Gattuso

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 decembrie 2021, 23:47 / Actualizat: 14 decembrie 2021, 0:57

Dinamo – Chindia 1-0 | Mircea Rednic îi lasă definitiv banderola de căpitan lui Alexandru Răuță. „A fost un exemplu! Comparație cu Gattuso

Alexandru Răuță a fost eliminat în Dinamo - FCSB 0-3

Hepta

Alexandru Răuță a fost căpitanul lui Dinamo în meciul de luni cu Chindia Târgoviște, câștigat cu 1-0. Rednic i-a dat banderola lui Răuță pentru că Gabi Torje a fost suspendat, dar, după jocul făcut de mijlocașul de 29 de ani, „Puriul” l-a desemnat căpitan defitiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Răuță, noul căpitan al lui Dinamo

„Banderola va rămâne la Răuță.  El merită, a fost neutru în toată perioada asta și și-a văzut doar de treabă. Mereu a căutat să fie pozitiv. A jucat și azi foarte bine, are limitele lui, dar e exemplu de dăruire și risipă de efort. E un Gattuso sau chiar un Cătălin Hîldan, dar la un alt nivel”, a spus Mircea Rednic, la conferința de presă după meciul Dinamo – Chindia 1-0.

Răuță joacă la Dinamo din 2019, când a venit liber de contract de la FC Voluntari. Mijlocașul a bifat 16 meciuri în acest sezon de Liga 1, reușind să înscrie un gol.

450.000 de euro valorează Alexandru Răuță, potrivit transfermarkt.com. El mai are contract cu Dinamo doar până la finalul sezonului.

Citește și:

Reacţia lui Alexandru Răuţă, după Dinamo – Chindia 1-0

Alexandru Răuţă a recunoscut că echipa sa a avut noroc în meciul cu Chindia. Daniel Popa a fost responsabil cu ratările. Atacantul dâmboviţenilor a trimis de două ori în bară, inclusiv din penalty.

Reclamă

„Am avut şi un pic de noroc astăzi, au avut două bare. Nu cred că este o motivaţie în plus că am banderola. Nu contează cine are banderola, contează să scoatem echipa de unde este. Astăzi se pare că s-au întors astrele. Săptămâna aceasta a fost una foarte grea, cu probleme, cu incidente. Cei mai vechi ştiu ce înseamnă Dinamo. Suporterii au fost cu noi, sunt mereu cu noi. Ne-au felicitat. Ne-au spus să o ţinem pe acelaşi drum, pentru că Dinamo nu merită să fie aici. Mai sunt şi cei de acasă, Matei, Filip şi cred că lucrurile se vor aşeza„, a spus Alexandru Răuţă.

Dinamo – Chindia 1-0

„Câinii” au bifat prima victorie în Liga 1 după 15 meciuri fără succes. Echipa lui Mircea Rednic a scăpat ca prin urechile acului la ocaziile ratate de oaspeți. Dinamo a câștigat cu noroc meciul cu Chindia Târgoviște. Oaspeții au avut câteva șanse importante în prima repriză, dar, în partea a doua, elevii lui Emil Săndoi au ratat ocazii uriașe.

Daniel Popa i-a furat mingea portughezului Pinto, care a vrut să paseze și s-a încurcat singur, dar, față în față cu Iliev, Popa a șutat în bară. Câteva minute mai târziu, Dinamo a marcat prin Cătălin Carp, după o minge ajunsă cu noroc la el, în interiorul careului. A fost una dintre puținele faze pe care echipa lui Rednic le-a avut la poarta Chindiei.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 79, Iliev l-a lovit cu cotul direct în față pe Răzvan Matiș, care, deși a început să sângereze, a putut să continue meciul. Hațegan a acordat penalty, dar Daniel Popa a șutat în bară. Până la finalul meciului, Dinamo s-a apărat în disperare și, cu mult noroc, a reușit să nu primească gol.

S-a terminat 1-0 pentru echipa lui Mircea Rednic, care a bifat astfel prima victorie în Liga 1 după patru luni. În acest interval, „câinii” au adunat 15 meciuri consecutive fără succes. Dinamo a urcat pe locul 15 în Liga 1, în timp ce Chindia a rămas pe poziția a 11-a.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și