Închide meniul

Dinamo – FCSB 0-3 | Ianis Stoica a dat gol în derby după un singur antrenament făcut! Mesajul pe care i l-a dat lui MM Stoica: „I-am spus asta! Important e să câștigăm titlul!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 ianuarie 2022, 22:14

Dinamo – FCSB 0-3 | Ianis Stoica a dat gol în derby după un singur antrenament făcut! Mesajul pe care i l-a dat lui MM Stoica: „I-am spus asta! Important e să câștigăm titlul!

Ianis Stoica vorbește despre perioada petrecută la FCSB

Ianis Stoica, în timpul unui meci pentru FCSB/hepta

“Perlele” de zeci de milioane de euro ale lui Gigi Becali, Octavian Popescu și Ianis Stoica, au marcat primele două goluri în derby. Octavian Popescu a deschis scorul cu o super-execuție, în timp ce Ianis Stoica l-a învins pe Figuerido cu un șut plasat, de la 16 metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul derby-ului, Ianis Stoica a fost extrem de fericit pentru reușita din derby.

Am făcut un antrenament, doar ieri. În rest, am mai făcut unul în sală. A fost o perioadă grea, mă bucur că am trecut peste. I-am dat mesaj și i-am spus că nu o să-l dezamăgesc începând de la derby. Noi trebuie să ne facem treaba cu orice echipă. Sperăm să înscriem cât mai multe goluri și să câștigăm titlul. Sper să se salveze și să mai avem derby-uri cu ei. Important e să câștige echipa și să câștigăm titlul„, a spus Ianis Stoica, după ce a marcat golul cu numărul 6 al sezonului.

Gigi Becali i-a asigurat postul de titular lui Ianis Stoica, înainte de Dinamo – FCSB 0-3

Gigi Becali a anunțat că Ianis Stoica va fi titularul din atacul celor de la FCSB, chiar înaintea derby-ului cu Dinamo. Ianis Stoica este unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali visează să ia zeci de milioane de euro. Iar pentru asta, patronul FCSB l-a sacrificat și pe Claudiu Keșeru. Becali îl vrea pe Ianis Stoica titular meci de meci, după ce își va reveni. În derby-ul cu Dinamo, Ianis Stoica a fost doar rezervă, după ce a avut probleme de sănătate.

Ianis Stoica va fi titularul echipei. El e atacantul nostru”, a spus Gigi Becali în exclusivitate la Antena Sport.

Reclamă
Citește și:

Dinamo – FCSB 0-3 | Victorie clară a echipei lui Toni Petrea

FCSB a câștigat al doilea derby din acest sezon cu Dinamo la scor de neprezentare. În cele două meciuri, FCSB a marcat de 9 ori și nu a primit niciun gol. Meciul a început perfect pentru FCSB, care a deschis scorul în minutul 2, prin Octavian Popescu. „Perla” lui Gigi Becali a șutat la colțul lung, fără preluare, după ce a primit o minge la marginea careului de la Dumiter. Mingea s-a oprit în plasa porții lui Cristiano Figueiredo.

Dinamo a mai primit o lovitură după golul lui Octavian Popescu. Alexandru Răuță l-a faultat dur pe puștiul de 19 ani la mijlocul terenului, pe un contraatac al celor de la FCSB, deși avea deja cartonaș galben. Ovidiu Haţegan nu a stat pe gânduri şi l-a eliminat pe mijlocaşul gazdelor.

Înainte de pauză, Dinamo l-a pierdut și pe Antoni Ivanov, care abia fusese introdus în teren de Flavius Stoican. Mijlocașul bulgar s-a lovit cap în cap cu Darius Olaru și a fost scos de pe teren pe targă și transportat de urgență la spital, cu ambulanță.

Reclamă 4 / 0/3

La pauză, Toni Petrea l-a scos din teren pe căpitanul Florin Tănase. Fără golgheterul din sezonul trecut în teren, FCSB a mai înscris de două ori în poarta lui Dinamo. A făcut-o mai întâi Ianis Stoica, bară-gol cu un șut de la marginea careului, apoi Răzvan Oaidă, cu o lovitură de cap după un corner.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și