Închide meniul

„Este într-o mare eroare!” Marius Șumudică a răspuns atacurilor lui Daniel Pancu: „Dacă se va ajunge ca Rapid să aleagă antrenor între noi doi, voi face asta!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 februarie 2022, 14:05

„Este într-o mare eroare! Marius Șumudică a răspuns atacurilor lui Daniel Pancu: „Dacă se va ajunge ca Rapid să aleagă antrenor între noi doi, voi face asta!

Marius Şumudică crede că FCSB e favorită la titlu

Hepta

Marius Şumudică a răbufnit la adresa lui Mihai Iosif, după ce antrenorul Rapidului i-a folosit numele, într-un mod ironic, la ultimul antrenament al giuleștenilor. În apărarea lui Mihai Iosif a sărit Daniel Pancu, care nu a ezitat să lanseze acuzații la adresa lui Șumudică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prietenul meu Daniel Pancu, că eu aşa îl consider, este într-o mare eroare în tot ce a declarat. Eu am spus că dacă este adevărat că s-a discutat cu Mutu, înainte trebuia să se discute cu Şumudică. Nu că trebuie schimbat Iosif, nu că trebuie pus Şumudică.

Pentru că Şumudică are mai multă experienţă, performanţe şi este rapidist pur sânge, de aia cred eu că trebuie vorbit cu Şumudică. Sau şi cu Şumudică.

Chiar l-am susţinut pe Iosif, nici măcar nu am mers la meciuri ca să nu se interpreteze cine ştie cum, cred că e cea mai bună dovadă că nu am urmărit ceva anume.

Şi mai vreau să se cunoască un lucru. Dacă cine ştie cum se va ajunge ca Rapidul aleagă între Pancu şi Şumudică antrenor, atunci Şumudică va face un pas în spate. Şi cu asta sper că am spus totul despre cât de mult vânez eu în acest moment scaunul de antrenor al Rapidului.

Reclamă

Am spus şi la emisiune, probabil că plec în străinătate, deci este clar. Oricum, îmi doresc ca Rapid să câştige meciul cu Dinamo, atât mai am de zis„, a declarat Marius Şumudică pentru digisport.ro.

Atacul lui Daniel Pancu la Marius Șumudică

„Dereglează atmosfera, de ce să faci scandal, mai ales înaintea unui meci cu Dinamo?! Influențează mult, oamenii vin la stadion. Rapid vine după o serie lungă fără victorie, sunt opt meciuri. Cand vii și inflamezi… E un derby până la urmă, nu știi.

Nu e normal, nu mi se pare normal. Dinamo și-a revenit chiar acum. Vor conta și declarațiile astea. Mie nu mi-ar conveni să vină unul la televizor să influențeze opinia publică, suporterii… Că nu m-a căutat nimeni, să îl schimbi pe Pancu, că vin eu în locul lui Pancu. Nu sunt lucruri normale, vorbim de profesionalism și de respectul față de colegii de breaslă.

Reclamă 4 / 0/3

Eu mă pun în locul lui Miță Iosif. Eu îi răspundeam. Ce spuneam, îi spuneam. Nu sunt lucruri normale. Vorbim de respectul față de colegii de breaslă​”, a declarat Daniel Pancu la playsport.ro.

Atacul lui Marius Șumudică la Mihai Iosif

La scurt timp după ce a aruncat „săgeţi” la adresa conducerii Rapidului, Marius Şumudică l-a luat în „vizor” şi pe Mihai Iosif, antrenorul formaţiei giuleştene.

„Am auzit că la antrenamentul de ieri, domnul Miță Iosif, care mai are de învățat și mai are de dat mâini cu mulți antrenori cu care eu am dat… Am peste 150 de meciuri în campionatul Turciei, poate Gică Hagi și Lucescu mai au așa ceva.

Iosif la antrenamente voia să le explice un exercițiu jucătorilor de la Rapid și după ce le explică exercițiul respectiv întreabă un jucător: ‘Domnul Iosif, dar nu am mai făcut asta de câteva luni de zile, nu ar trebui să îl lucrăm iar pentru meciul cu Dinamo?’. Și el le răspunde: ‘Lasă, mă, că vin Șumudică sau Mutu și vă explică ei!’”.

„Păi, băi, Miță Iosif, mă abțin, mai bine mă abțin. Sunt niște lucruri care nu-și au rostul. Lumea asta e mică, se aude imediat. Eu i-am susținut pe toți din familia Rapidului și nu am avut conflict cu nimeni. Am stat tot timpul separat și nu am vrut să intru în polemici.

Nu pot să-i accept domnului Iosif să vorbească așa ceva. Îl rog frumos să nu mai pronunțe numele meu. Aș vrea să rămână Iosif și dacă nu ia campionatul să se ducă singur pe calea ferată pe la Giulești, să plece. Vreau să-l văd pe domnul Iosif cum își pupă degetele și mai bate în bancă să nu ia gol din corner. Îmi plac mult fazele astea.”, a spus Marius Şumudică, pentru sport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și