Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | „Andrei Cordea va face faţă la FCSB.” Marin Dună a confirmat transferul făcut de Gigi Becali. „Un copil foarte bun!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 mai 2021, 10:59 / Actualizat: 28 mai 2021, 18:15

EXCLUSIV AS.ro LIVE | „Andrei Cordea va face faţă la FCSB. Marin Dună a confirmat transferul făcut de Gigi Becali. „Un copil foarte bun!

captură as.ro live

"Andrei Cordea va face faţă la FCSB", a spus Marin Dună la AS.ro LIVE.

„Andrei Cordea va face faţă la FCSB”, spune antrenorul secund al Academicii Clinceni, Marin Dună, care a confirmat transferul fotbalistului în vârstă de 21 de ani la echipa lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Andrei Cordea va face faţă la FCSB”

„Din câte ştiu eu, da (n.r. s-a realizat transferul)! Cred că poate să facă faţă acolo. E un copil foarte bun, un copil cuminte, care s-a pregătit anul acesta foarte bine, are cifre foarte bune.

Statistica spune că a dat randament pe posturile pe care a jucat. Şi a jucat două, trei posturi, chiar şi fundaş stânga.

Are concurenţă mare, dar depinde de el, de ce vrea să facă mai departe. Eu zic că va face faţă”, a declarat Marin Dună, la AS.ro LIVE.

Marin Dună, la AS.ro LIVE

Fostul mare jucător este mândru de sezonul pe care l-a reuşit Academica Clinceni, echipă unde el este secundul lui Ilie Poenaru. Ilfovenii sunt pe locul 5 în play-off, dar pot fi depăşiţi de Botoşani, care joacă astăzi ultimul meci al campionatului, contra lui Sepsi.

Reclamă

„A fost un sezon extraordinar pentru noi. Ca să fiu sincer, nici noi nu ne aşteptam la începutul sezonului, dar cu muncă multă, cu linişte şi cu toate cele de care are nevoie fotbalul, am reuşit.

Şi sezonul trecut a fost extraordinar, am rămas în prima ligă, dar sezonul acesta a fost nemaipomenit. Scheletul echipei a rămas de anul trecut şi chiar din Liga a 2-a. Au rămas foarte mulţi din cei care au promovat.

Au venit şi jucători cu experienţă, cum sunt Florin Gardoş, Rusescu, Popică (n.r. Adi Popa), Tase (n.r. Cristi Tănase), dar şi jucători cu experienţă de afară, Thibault Moulin, Cascini, care s-au integrat perfect şi au intrat în disciplina noastră de grup”, a mai spus Marin Dună.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și