Închide meniul

EXCLUSIV | Victor Pițurcă, sfat prețios pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă. Ce trebuie să facă pentru a deveni staruri în Serie A

Alexandru Ivan Publicat: 4 aprilie 2021, 9:09

EXCLUSIV | Victor Pițurcă, sfat prețios pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă. Ce trebuie să facă pentru a deveni staruri în Serie A

profimedia

Dennis Man și Mihăilă, românii de la Parma

  • Victor Pițurcă, despre Dennis Man și Valentin Mihăilă
  • Sfatul pentru internaționalii români

Pițurcă are încredere că Man și Mihăilă vor ajunge la echipe de top, dar a semnalat că cei doi mai au mult de muncit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Pot face pasul, dar trebuie să schimbe mentalitatea. Trebuie să se gândească că, a ajunge mari, a ajunge la un nivel în care să câștigi 3, 4, 5, 7, 10 milioane, trebuie să fii bun din toate punctele de vedere", a spus Victor Pițurcă, în exclusivitate pentru AS.ro.

Victor Pițurcă, despre Dennis Man și Valentin Mihăilă

Trei goluri au marcat împreună Man și Mihăilă în Serie A. Pițurcă vrea și mai mult de la ei, chiar dacă a recunoscut că diferența dintre Liga 1 și Serie A este uriașă.

Reclamă

"Când intri în teren, trebuie să lupți. În Italia nu mai sunt echipele ca în România, sunt echipe cu jucători puternici, de care te lovești ca de zid", a mai pus Victor Pițurcă, pentru AS.ro.

Dennis Man a reușit recent primul gol în tricoul Parmei. Fosta vedetă de la FCSB a scos un punct pentru echipa lui în deplasarea de la Benevento. Man mai are și un assist, chiar pentru Mihăilă.

Reclamă

De cealaltă parte, Valentin Mihăilă are două goluri și două assist-uri în 12 partide în Serie A. Fostul jucător al Craiovei a înscris și în Cupa Italiei, împotriva lui Lazio.

Dennis Man și Valentin Mihăilă au costat-o pe Parma peste 20 de milioane de euro. 

Dennis Man, lăudat de Roberto D'Aversa: "A făcut un meci foarte bun"

Deși Parma n-a reușit să câștige la Benevento, Roberto D'Aversa nu s-a ferut să-l laude pe Dennis Man. Românul a fost notat cu cea mai mare notă de jurnaliștii italieni.

Reclamă 4 / 0/3

"Deși am fost conduși de două ori, ne-am descurcat bine să revenim și am avut o șansă senzațională să marcăm golul victoriei prin Man. (…) Este clar că este important ca jucătorii să se cunoască între ei, dar jucătorii noi cresc foarte mult. Man a făcut un meci foarte bun, deși a fost la echipa națională", a spus Roberto D'Aversa, la conferinţa de presă.

După acest rezultat, Parma a rămas pe locul 19 în Serie A. Echipa lui Man și Mihăilă este la trei puncte de salvare. Torino, prima echipă de deasupra liniei, are însă două jocuri mai puțin disputate.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie!
Diverse • 27 mart., 14:24
FOTO
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie! Decolteul adânc cu care s-a afişat
Dennis Man, după ce a înscris în România - Irlanda de Nord 1-1: "Mi-a lipsit naţionala". Cum l-a descris pe Edi Iordănescu
Echipa naţională • 26 mart., 22:45
Anunţ despre transferul uriaş al lui Dennis Man la Juventus: „A crescut! Sunt convins că se vor face transferuri după EURO!”
Pasiunea "secretă" a fiului milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România!
Diverse • 25 mart., 16:59
FOTO
Pasiunea „secretă” a fiului milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România!
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus