Închide meniul

FC Argeş – Dinamo | Andreas Mihaiu şi-a luat revanşa în faţa fanilor! Mijlocaşul a marcat un gol crucial pentru „câini”, după episodul din Cupa României

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 16 mai 2021, 17:16

FC Argeş – Dinamo | Andreas Mihaiu şi-a luat revanşa în faţa fanilor! Mijlocaşul a marcat un gol crucial pentru „câini, după episodul din Cupa României

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Andreas Mihaiu şi-a luat revanşa în faţa fanilor lui Dinamo

Andreas Mihaiu (22 ani) şi-a luat revanşa în faţa fanilor lui Dinamo, după episodul din Cupa României, când a ratat două lovituri de la 11 metri la loteria penalty-urilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreas Mihaiu, gol crucial în FC Argeş – Dinamo

Mijlocaşul a deschis scorul în confruntarea cu FC Argeş. Deian Sorescu a trimis mingea în careu pentru Andreas Mihaiu, care a reluat din prima în plasa porții lui Alexandru Greab. Golul acestuia este crucial. „Câinii” au nevoie de un rezultat pozitiv la Piteşti pentru a evita şi barajul.

Andreas Mihaiu a marcat pentru Dinamo
SportPictures / Sport Pictures

Cotat la 100.000 de euro pe site-urile de specialitate, Andreas Mihaiu a bifat 17 apariţii în acest sezon pentru „câini”, în toate competiţiile. Reuşita cu FC Argeş a fost prima pentru mijlocaş în actuala stagiune.

Peluza Cătălin Hîldan, alături de Mihaiu: „A greșit de două ori, dar trebuie să mergem mai departe!”

Peluza Cătălin Hîldan a sărit în apărarea lui Andreas Mihaiu după ce acesta a ratat şansa de a o trimite pe Dinamo în finala Cupei României.

„Câinii” au dus meciul cu Astra în prelungiri, iar prima finalistă s-a decis la loteria penalty-urilor. Dinamo avea prima şansă la calificare, după ce Valentin Gheorghe a lovit bara. Andreas Mihaiu putea să îşi ducă echipa în marea finală dacă bătea lovitura de la 11 metri. Presiunea şi-a spus cuvântul. Acesta a ratat, de două ori, după ce Popa nu a stat pe linia porţii.

Reclamă

Fanii nu sunt supăraţi pe Andreas Mihaiu: „Mihaiu a greșit. De două ori. Dar ratarea lui a făcut să fim egalați, nu să fim eliminați. La meciul cu Hermannstadt a scos penalty și eliminare. Poate că acel moment ne-a adus salvarea de la retrogradare. 

Am pierdut calificarea în finala Cupei României Competiție care nu se compară cu World Cup, cum nu se compară Mihaiu cu Baggio. Suntem triști, dar TREBUIE SĂ RIDICĂM CAPUL DIN PĂMÂNT. Și noi și jucătorii. Trebuie să mergem mai departe.
Dacă dăm la o parte loteria de la sfârșit și ne rezumăm la rezultatul de după 90 de minute, avem 5 meciuri consecutive în care suntem câștigători.
Trebuie să câștigăm cu FC Argeș, iar jocul din seara asta ne arată că putem.
Pe unele grupuri se întâmplă ceva incredibil, după o eliminare ca aceasta: câinii se mobilizează să cumpere și biletele rămase”
, se arată în comunicatul emis de Peluza Cătălin Hîldan.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Andreas Mihaiu şi-a luat revanşa în faţa fanilor dinamovişti
  • Mijlocaşul, gol crucial în FC Argeş – Dinamo

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray Vezi toate știrile
Citește și