Închide meniul

FCSB, anunţ despre stadiul negocierilor cu Hervin Ongenda şi Valentin Gheorghe. Ce se întâmplă cu principalele ţinte ale roş-albaştrilor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 august 2021, 11:17

FCSB, anunţ despre stadiul negocierilor cu Hervin Ongenda şi Valentin Gheorghe. Ce se întâmplă cu principalele ţinte ale roş-albaştrilor

Focar de infecție cu Covid-19 la FCSB

Hepta

Patronul vicecampioanei îşi poate lua gândul de la transferul golgheterului de la FC Botoşani. Atacantul francez de 26 de ani nu ia în calcul să îmbrace tricoul lui FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB, anunţ despre stadiul negocierilor cu Hervin Ongenda şi Valentin Gheorghe

Sunt probleme şi cu aducerea lui Valentin Gheorghe, chiar dacă acesta a fost propus chiar de Astra Giurgiu. Echipa retrogradată în Liga 2 s-a răzgândit şi cere o sumă importantă de bani.

S-a făcut o ofertă clară lui FC Botoșani (n.r. pentru Ongenda), o ofertă chiar foarte bună, dacă facem referire la salariile din fotbalul românesc, a fost refuzată de jucător, din vară vrea să devină jucător liber, nu dorește să se transfere în perioada asta.

Valentin Gheorghe a fost o propunere din partea Astrei, ca el să devină jucătorul nostru, să rămână și Astra co-proprietară. Când noi am acceptat propunerea, cred că a fost prea târziu, acum Astra solicită o sumă de bani, e puțin ciudat să faci o ofertă și după tot tu să revii. Cred că, dacă ne întâlnim la jumătatea drumului, sunt șanse mari să devină jucătorul nostru„, a declarat Mihai Stoica pe pagina oficială de Facebook a lui FCSB.

Valentin Gheorghe a fost dorit şi de Universitatea Craiova. Extrema giurgiuvenilot a cerut 100.000 de euro la semnătură. Fotbalistul de 24 de ani, care are o cotă de piaţă de 900.000 de euro, şi-a dat acordul să fie transferat la FCSB.

Reclamă

Edi Iordănescu a cerut întăriri iar, în acest moment, Claudiu Keşeru este cel mai aproape de a semna cu roş-albaştrii. Atacantul care şi-a reziliat contractul cu Ludogoreţ este aşteptat la vizita medicală.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! Vezi toate știrile
Citește și