Închide meniul

FCSB – CFR Cluj 3-3. Final interzis cardiacilor! Roș-albaștrii au egalat în minutul 90+4. Se menține suspansul în lupta la titlu

Antena Sport Publicat: 23 ianuarie 2022, 21:55

FCSB – CFR Cluj 3-3. Final interzis cardiacilor! Roș-albaștrii au egalat în minutul 90+4. Se menține suspansul în lupta la titlu

FCSB, amendată cu mii de euro după derby-ul cu CFR Cluj

Hepta

  • FCSB – CFR Cluj 3-3
  • CFR rămâne la 10 puncte în fața rivalei FCSB

FCSB a trăit periculos începutul partidei cu CFR Cluj. Debeljuh l-a pus la grea încercare pe Andrei Vlad, cu o lovitură de cap plasată aproape lângă bară, dintre doi fundași roș-albaștri. FCSB a replicat cu Octavian Popescu, care a reușit un gol de povestit nepoților. Jucătorul de 19 ani, aflat în flancul stâng, la aproximativ 30 de metri de poarta adversă, a trimis o diagonală care s-a oprit în vinclu. Cu toate eforturile, Otto Hindrich n-a mai putut interveni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elanul lui FCSB s-a tăiat imediat, iar CFR Cluj a întors scorul până la pauză. În minutul 36, Ciprian Deac a executat perfect o lovitură liberă și Debeljuh a reușit să trimită mingea în poartă surprinzător, cu spatele. Croatul de 25 de ani nu s-a oprit și a făcut-o K.O. pe FCSB. Ciprian Deac a profitat de modul defectuos în care s-a apărat Miron și a scăpat singur cu Vlad. Portarul lui Toni Petrea a încercat să intervină, dar mingea a ajuns la Debeljuh, care a punctat cu ușurință.

Toni Petrea, nervos pe elevii săi, a făcut nu mai puțin de trei schimbări la pauză. I-a scos din teren pe Ovidiu Popescu, Denis Haruț și Claudiu Keșeru, iar în locul lor au intrat Valentin Gheorghe, Paulo Vinicius și Andrei Dumiter. Interesant e că, după aceste schimbări, roș-albaștrii au schimbat sistemul de joc și au trecut la o apărare cu trei fundași, față de patru în prima repriză.

Reclamă

Schimbările lui Petrea au dat roade, iar FCSB a reușit egalarea în minutul 71, prin Valentin Gheorghe. La serviciu s-a aflat Florinel Coman, care i-a centrat excelent jucătorului transferat de la Astra la începutul sezonului. N-a durat însă mult și CFR Cluj a revenit din nou în avantaj. Alex Chipciu a înscris la un corner cu un șut violent după ce apărarea lui FCSB s-a chinuit să respingă o minge.

N-a fost însă ultimul eveniment al partidei. La ultima fază a meciului, Iulian Cristea a reluat în poartă o centrare a lui Valentin Gheorghe. S-a terminat astfel 3-3, iar distanța de 10 puncte dintre cele două echipe se menține în continuare.

Reclamă

FCSB – CFR Cluj 3-3

Final de meci! FCSB – CFR Cluj s-a terminat 3-3.

Min 90+4: GOOOL FCSB! Andrei Cristea a reluat cu capul în poartă o centrare a lui Valentin Gheorghe.

Min 87; Încă o schimbare la FCSB! Petrea l-a scos din teren pe Florin Tănase și l-a introdus pe Răzvan Oaidă.

Reclamă 4 / 0/3

Min 77: GOOL CFR Cluj! Alex Chipciu a înscris cu un șut puternic după o minge pe care apărarea lui FCSB nu a reușit să o respingă.

Min 71: GOOOL FCSB! Valetin Gheorghe a înscris cu o reluare simplă din fața porții, dintr-o centrare excelentă a lui Florinel Coman.

Min 68: Încă o schimbare la FCSB! Toni Petrea l-a introdus pe Florinel Coman în locul lui Adrian Șut.

Min 47: Ocazie uriașă pentru FCSB! Octavian Popescu l-a lăsat singur cu Otto Hindrich pe Andrei Dumiter, dar atacantul celor de la FCSB a luftat în momentul șutului

Min 45: Pauză! FCSB a efectuat trei schimbări la pauză. Paulo Vinicius i-a luat locul lui Denis Haruț, Valentin Gheorghe l-a înlocuit pe Ovidiu Popescu, iar Andrei Dumiter a intrat în locul lui Claudiu Keșeru.

Min 40: GOOOL CFR Cluj! Gabriel Debeljuh a înscris după un șut respins în față de Andrei Vlad. Andrei Miron trei metri în spatele coechipierilor și i-a scos din ofsaid pe jucătorii lui CFR Cluj.

Min 36: GOOOL CFR Cluj! Gabriel Debeljuh a înscris după ce a reluat balonul cu spatele, după un duel cu Ovidiu Popescu. Mingea s-a dus la colțul lung și l-a păcălit pe Andrei Vlad.

Reclamă

Min 24: GOOOOL FCSB! Octavian Popescu a înscris cu un șut bombă în diagonală, de la peste 30 de metri, care l-a surprins pe Hindrich și s-a oprit în vinclu.

Min 3: Ocazie uriașă pentru CFR Cluj! Gabriel Debeljuh a reluat cu capul dintre doi jucători de la FCSB după o centrare a lui Cristi Manea, dar Andrei Vlad a intervenit salvator în ultimul moment și a respins în lateral.

Min 1: A început meciul.

FCSB: A. Vlad – Ov. Popescu, A. Miron, I. Cristea, Haruț – Olaru, Ad. Șut, Fl. Tănase – Cordea, Keșeru, Oc. Popescu
Rezerve: Târnovanu, Fl. Coman, Dumiter, M. Tănasă, A. Burlacu, V. Gheorghe, Ov. Perianu, Oaidă, Vinicius
Antrenor: Toni Petrea

CFR Cluj: Hindrich – Camora, Burcă, Graovac, Cr. Manea – Păun, Boateng, Bordeianu – C. Deac, Debeljuh, V. Costache
Rezerve: Bălgrădean – Susic, Cestor, Itu, Chipciu, Neguț, Sacko, Petrila, Dugandzic
Antrenor: Dan Petrescu

Știrea inițială

Meciul reprezintă poate o ultimă șansă pentru cei de la FCSB să se gândească la titlu. Înainte de meciul de pe Arena Națională, diferența dintre cele două echipe este de 10 puncte în favoarea campioanei din ultimii patru ani.

FCSB – CFR Cluj LIVE TEXT | Toni Petrea: Meciul nu e decisiv

Jucătorii lui Dan Petrescu se pot distanța la 13 puncte în cazul unui succes. Chiar și așa, Toni Petrea crede că acest meci nu va decide campioana României. Are încredere că se vor păstra șanse după înjumătățirea punctelor, la finalul sezonului regulat.

„Ne așteaptă un debut de an de foc, împotriva echipei de pe primul loc. O echipă care a avut un parcurs incredibil în prima parte a sezonului. Cu 19 victorii și doar 2 înfrângeri, fără niciun meci egal, iar asta spune multe despre forța lor, despre faptul că forțează o echipă puternică, cu jucători experimentați care au câștigat campionate.

Mai sunt multe meciuri de disputat, multe puncte puse în joc. Chiar dacă vom reuși să câștigăm mâine seară, ne-am apropia puțin, dar mai avem de tras. Trebuie să venim din urmă, să luăm fiecare joc în parte și să ne gândim de fiecare dată la victorie. E un meci important, dar nu cred că va fi decisiv acest meci”, a declarat Toni Petrea la conferința de presă.

FCSB – CFR Cluj LIVE TEXT | Ce spune Dan Petrescu înaintea derby-ului

Dan Petrescu s-a declarat îngrijorat înaintea primului meci din 2022. „Bursucul” poate face un pas important în lupta pentru titlu dacă se impune în derby-ul FCSB – CFR Cluj, din etapa a 22-a a Ligii 1.

„FCSB face un campionat fantastic. În ultimele 14 meciuri are 12 victorii și două egaluri. Din cauză că și CFR a facut un campionat incredibil, ei n-au fost băgat la fel de mult în seamă. FCSB a fost invincibilă acasă, a câștigat 99% din meciuri. Mai sunt 19 meciuri, vă repet, campionatul se va juca în ultimul meci sau în penultimul, din play-off. Programul lui CFR este de două ori mai greu decât al celor de la FCSB”, a spus ”Bursucul”.

CFR Cluj este neînvinsă în precedentele patru dispute cu FCSB. În 7 dintre ultimele 10 meciuri directe nici măcar nu a primit gol.

„Nu cred în statistică, cred în ce va fi mâine. Indiferent ce ai făcut înainte cu are nicio semnificație la meciul următor. Tot timpul trebuie să o iei de la zero, un meci cu FCSB este foarte greu infiferent de circumstanțe„, a precizat antrenorul lui CFR Cluj.

Derby-ul FCSB – CFR Cluj este programat duminică, de la ora 20:00, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe as.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:50 LIVE VIDEOEliza Samara – Wang Yidi (ACUM, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”