Închide meniul

FCSB – Farul 2-0 | „Au fost multe stări emoționale!” Malcom Edjouma, copleșit la clubul lui Gigi Becali. Ce a spus despre lupta la titlu cu CFR Cluj

Alexandru Ivan Publicat: 14 martie 2022, 23:10

Reclamă
FCSB – Farul 2-0 | „Au fost multe stări emoționale! Malcom Edjouma, copleșit la clubul lui Gigi Becali. Ce a spus despre lupta la titlu cu CFR Cluj

Malcom Edjouma, mijlocașul de la FCSB, riscă să nu joace în derby-ului cu Universitatea Craiova

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Edjouma a recunoscut că meciurile multe pe care le-a jucat de-a lungul sezonului l-au slăbit din punct de vedere fizic. Mijlocașul a fost încercat de multe emoții când a semnat cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Farul 2-0 | Reacția lui Malcom Edjouma

„Cel mai important sunt cele trei puncte. Trebuie să fim concentrați. Nu este o revanșă. Am venit de la Botoșani și am fost puțin obosit. Odată cu transferul au fost și multe stări emoționale. Încerc să încriu, să ajut echipa, de asta am venit aici. Așa e fotbalul, trebuie să luăm meci după meci. Să rămânem concentrați pe joc, nu contează care e diferența de puncte”, a spus Malcom Edjouma, după FCSB – Farul 2-0.

Pentru Edjouma a fost al doilea gol înscris în tricoul lui FCSB, după ce marcase și în meciul cu CS Mioveni, scor 1-1, în urmă cu aproape o lună.

Edjouma a ajuns la FCSB de la FC Botoșani pentru 330.000 de euro.

FCSB – Farul 2-0

FCSB a început ca din tun meciul cu Farul și a ratat ocazie după ocazie la poarta Farului. Cea mai mare șansă a avut-o Florin Tănase, care a șutat direct în Aioani, singur cu portarul advers. Darius Olaru și Robert Moldoveanu s-au dat cap în cap.

Reclamă

Tabela s-a deblocat după pauză. Edjouma a împins un balon în poartă după o respingere a lui Aioani. Cu mai puțin de 15 minute înainte de final, Farul a rămas în 10 oameni, după eliminarea controversată a lui Damien Dussaut.

FCSB a continuat să preseze și a închis tabela în minutul 85, prin Octavian Popescu, care a înscris după o recuperare a lui Adrian Șut. S-a terminat 2-0. A fost a doua înfrângere la rând pentru echipa lui Gică Hagi în Liga 1.

FCSB rămâne pe locul secund, la șapte puncte în urma liderului CFR Cluj. Farul este pe poziția a cincea, la șase lungimi de podium.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! Vezi toate știrile
Citește și