Închide meniul

FCSB – FC U Craiova 1948 2-2 | Meci nebun pe Arena Națională! Roș-albaștrii au ratat șansa de a se apropia la 6 puncte de rivala CFR Cluj. Claudiu Keșeru a smuls un punct în prelungiri

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 februarie 2022, 21:50

FCSB – FC U Craiova 1948 2-2 | Meci nebun pe Arena Națională! Roș-albaștrii au ratat șansa de a se apropia la 6 puncte de rivala CFR Cluj. Claudiu Keșeru a smuls un punct în prelungiri

Claudiu Keşeru este dorit de UTA

Claudiu Keşeru ar putea juca la UTA în sezonul viitor | ALEX NICODIM / MEDIAFAX FOTO

Au marcat Bălan ’41 şi Baeten ’75 pentru craioveni, respectiv Oaidă ’66 şi Keşeru ‘90+2, din penalty, pentru FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lovitura de la 11 metri a fost acordată pentru o intervenţie a lui Sidibe la Ianis Stoica.

În minutul 90+6, de la FCSB a fost eliminat Cristea, el primind al doilea cartonaş galben.

FCSB – FC U Craiova 1948 2-2

Update: Fluier final pe Arena Națională, scor 2-2.

Update: Iulian Cristea a fost eliminat!

Reclamă

Update: GOOOL FCSB! Claudiu Keșeru a transformat lovitura de la 11 metri.

Update: Ianis Stoica a obținut o lovitură de la 11 metri, după ce a fost faultat de Sidibe.

Update: Enervați de scorul de pe tabelă, suporterii roș-albaștrilor strigă ”Demisia!”.

Reclamă 4 / 0/3

Update: GOOOL FC U Craiova 1948! William Baeten i-a readus pe olteni în avantaj, după ce a executat perfect o lovitură liberă. Andrei Vlad a gafat la reușita oltenilor.

Update: Roș-albaștrii au cerut lovitură de la 11 metri în minutul 70, după ce Achim l-a faultat pe Claudiu Keșeru pe linia careului.

Update: GOOOL FCSB! Răzvan Oaidă a restabilit egalitatea. Octavian Popescu a avut o pasă superbă de gol.

Update: GOOOL FC U Craiova 1948! Bauza i-a pasat decisiv lui Claudiu Bălan, care l-a învins pe Andrei Vlad. Golul a pornit de la eroarea lui Valentin Crețu, care a greșit o pasă.

Update: Robert Popa a avut din nou o paradă de senzație!

Update: Darius Olaru i-a pasat excelent lui Vinicius, însă Popa a intervenit din nou.

Update: Andrei Cordea a ratat o ocazie uriașă! Fotbalistul FCSB se afla în poziție ideală, însă nu a reușit să îl învingă pe Popa.

Reclamă

Update: E atmosferă de derby pe Arena Națională. Suporterii au aruncat cu fumigene pe teren.

Update: A început FCSB – FC U Craiova 1948.

  • FCSB: A. Vlad – V. Crețu, Vinicius, I. Cristea, Radunovic – Olaru, Ad. Șut, Oaidă – Cordea, Fl. Coman, Oct. Popescu

Rezerve: Straton, Miron, Dumiter, M. Tănasă, I. Stoica, A. Burlacu, V. Gheorghe, Ov. Popescu, Keșeru

Antrenor: Toni Petrea (absent din cauza COVID-19)

  • FC U Craiova 1948: R. Popa – R. Negru, Kovacic, Diallo, Huyghebaert – S. Asamoah, Vl. Achim – Baeten, Bauza, Durmen – Cl. Bălan

Rezerve: Mogoșanu, Paramatti, S. Bușu, D. Albu, V. Pop, Marquet, Ondaan, Sidibe, Compagno 

Antrenor: Nicolo Napoli

Duelul este unul extrem de important pentru ambele echipe, cele două având obiective opuse. FCSB trage la titlu și, cu o victorie, poate ajunge la doar 6 puncte de liderul CFR, după ce echipa lui Dan Petrescu a fost egalată la Craiova, în ultimele secunde ale meciului (1-1).

De partea cealaltă, echipa lui Adrian Mititelu se află pe loc de baraj pentru evitarea retrogradării, fiind la 10 puncte de Dinamo, prima echipă care poate pica direct în Liga 2. Lucrurile se pot complica pentru olteni, după înjumătățirea punctelor, înainte de play-out.

FCSB – FC U Craiova 1948 LIVE TEXT | Toni Petrea, depistat pozitiv cu Covid-19

Antrenorul lui FCSB, Toni Petrea, s-a infectat cu Covid-19. Tehnicianul clubului lui Gigi Becali a fost înlocuit, momentan, de secundul Mihai Pintilii. 8 meciuri a condus până acum Toni Petrea la FCSB în acest sezon, reușind să adune 6 victorii și două remize.

În locul lui Toni Petrea, secundul Mihai Pintilii va fi cel care o va conduce pe FCSB în meciul cu echipa lui Adrian Mititelu. Duelul dintre FCSB și FC U Craiova 1948 e programat duminică, de la ora 19:55.

„Toni a ieşit pozitiv joi şi de asta mă aflu în faţa dumneavoastră. Am mai fost în situaţia asta, poate mai grav, cred că ne vom descurca”, a declarat secundul Mihai Pintilii.

FCSB – FC U Craiova 1948 LIVE TEXT | Mihai Stoica, dezvăluiri îngrijorătoare

Probleme pentru FCSB înaintea meciului cu Craiova lui Nicolo Napoli. Chiar managerul general al vicecampioanei, Mihai Stoica, a dezvăluit că au fost descoperiţi doi jucători infectaţi cu Covid.

„Avem și noi probleme. Nu joacă Tănase (n.r – suspendat). Toni nu e pe bancă. Bine că n-a plecat Pinti la națională. Avem două cazuri de luni, doi jucători de luni. Dacă CFR spune că nu are niciunul, eu de ce aș spune (n.r – numele jucătorilor)? Avem doi jucători cu COVID, mâine ies.

Sau chiar luni. Toni ratează și intermediara, dar e ok. Are ceva simptome, dar nu cine știe ce. A simțit o durere în gât și a făcut un test. S-a testat și el cu noi luni și a ieșit pozitiv. Acum, problema e că am stat și noi cu el, dar am mai stat și cu Edi”, a spus Mihai Stoica.

FCSB – FC U Craiova 1948 LIVE TEXT | Echipele probabile

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și