Închide meniul

FCSB – Gaz Metan 1-0. Victorie dramatică! Florin Tănase a marcat în minutul 90+2. A fost primul şut pe poartă al roş-albaştrilor, care sunt din nou lideri

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 martie 2021, 18:40 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

FCSB – Gaz Metan 1-0. Victorie dramatică! Florin Tănase a marcat în minutul 90+2. A fost primul şut pe poartă al roş-albaştrilor, care sunt din nou lideri

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Florin Tănasea a adus victoria lui FCSB cu Gaz Metan

Florin Tănase este golgheterul campionatului cu 17 reuşite. Cel care l-a ajutat să marcheze golul victoriei, Olimpiu Moruţan, a ajuns la zece pase decisive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a revenit pe primul loc după 1-0 cu Gaz Metan. Are 57 de puncte, la fel ca CFR Cluj, pe care o depăşeşte prin golaverajul mai bun.

LIVE TEXT FCSB – Gaz Metan 1-0

Min. 90+2: Florin Tănase a marcat cu o lovitură de cap, din centrarea perfectă a lui Moruţan.

Min. 65: FCSB încă nu a tras niciun şut pe poartă!

Min. 57: Dublă schimbare la FCSB. Au ieşit Radunovici şi Şut, au intrat Panţâru şi Simion.

Reclamă

Min. 56: Ocazie uluitoare a lui Octavian Popescu! Puştiul lui FCSB a trimis peste, de la doar câţiva metri de poartă

Min. 47: FCSB a cerut penalty. Ovidiu Popescu a tras în talpa lui Velisar.

Min. 45: Antrenorul secund, Mihai Pintilii, a fost eliminat. Şi preparatorul fizic, Thomas Neubert, primise mai devreme cartonaşul galben pentru proteste.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 36: Vukusic intră în locul lui Oaidă.

Min. 32: Ocazie uluitoare pentru Gaz Metan. Chamed a trimis cu capul pe lângă poartă, deşi se afla singur la doar cinci metri de poartă. Toni Petrea, reacţie nervoasă pe banca de rezerve.

Min. 25: Oaidă a primit cartonaş galben, după ce l-a oprit dintr-o acţiune de atac pe Alceus.

Min. 24: Prima ocazie pentru FCSB. Olaru s-a aflat în situaţie bună după o pasă a lui Octavian Popescu, dar nu a apucat să şuteze. 

Min. 23: Miron s-a ales cu o tăietură urâtă la mână. Butean a aterizat cu crampoanele pe mâna sa, după un duel aerian.

Min. 13: Gaz Metan a ratat cea mai mare ocazie a startului de meci. Sarr a trimis pe lângă poartă, din centrul careului după ce Cristea a alunecat.

Min. 1: A început meciul de pe Arena Naţională.

Reclamă

Roş-albaştrii nu mai au voie să facă paşi greşiţi

FCSB a pierdut puncte importante în acest sezon din cauza lipsei de concentrare. Înfrângerile cu Academica Clinceni și Hermannstadt, când roș-albaștrii erau favoriți, sunt doar câteva exemple. Toni Petrea a subliniat că FCSB va avea un meci dificil cu Gaz Metan.

”Am avut o săptămână să pregătim jocul, care va fi dificil. Gaz Metan are o echipă omogenă, experimentată, vine după un joc pierdut acasă. Sigur vor veni foarte motivați, dornici să producă surpriză.

Trebuie să fim foarte concentrați, le-am atras atenția jucătorilor. Mai avem cinci meciuri până la play-off, până atunci avem meciul acesta care e foarte important”, a declarat Toni Petrea, la conferința de presă premergătoare meciului cu Gaz Metan. Acum, CFR are un avantaj de 3 puncte în fruntea clasamentului Ligii 1.

FCSB – Gaz Metan LIVE TEXT | Mihai Teja, duel cu fosta echipă

Mihai Teja a condus FCSB în perioada decembrie 2018 – iunie 2019. După ce a încheiat socotelile cu Gigi Becali, Teja  i-a bătut pe roş-albaştri în două rânduri, 2-1 cu Poli Iaşi şi tot 2-1 cu Voluntari. 

”Ne propunem să luăm cele trei puncte. Chiar dacă rezultatele negative au influențat încrederea și moralul, e timpul să ne revenim și să o scoatem la capăt. E foarte important să câștigăm pentru a ne relua moralul pe care îl aveam înainte.

Întâlnim o echipă puternică, care se vrea campioană, dar astea sunt meciurile frumoase. Trebuie să nu mai facem greșeli individuale și să fim mai concentrați. Dacă vom fi o echipă și vom avea un spirit de luptă mai bun, putem scoate mai mult”, a declarat Mihai Teja, la conferința de presă.

FCSB – Gaz Metan LIVE TEXT | Echipele de start

FCSB (4-3-3): Vlad – Ovidiu Popescu, Cristea, Miron, Radunovic – Olaru, Şut, Oaidă – Moruţan, Tănase, Octavian Popescu

Gaz Metan (4-3-4): Pleşca – Butean, Baco, Matias, Velisar – De Moura, Alceus, Chamed – Romeo, Plumbuitu, Valente

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și