Închide meniul

FCSB, în mare pericol! Meciul cu Farul s-ar putea amâna: „Nu vrem să driblăm competiţia, vom vedea”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 17 octombrie 2021, 12:49

FCSB, în mare pericol! Meciul cu Farul s-ar putea amâna: „Nu vrem să driblăm competiţia, vom vedea

Propunere șoc pentru Liga 1! "Nu te vaccinezi, nu joci!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

FCSB – Mioveni 3-0 a fost meciul în care viecampioana nu s-a putut baza pe 14 jucători. Aceştia au fost fie infectaţi cu COVID, fie accidentaţi. Mai mult şi Edi Iordănescu, dar şi staff-ul său sunt la izolare pentru că sunt infectaţi. În acest context, meciul cu Farul de etapa viitoare este în pericol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB, în mare pericol

Jucătorii vicecampioanei se vor testa din nou luni şi este posibil unii dintre cei care au jucat cu Mioveni să fie descoperiţi infectaţi. În acest caz, meciul cu echipa lui Gică Hagi va fi amânat pentru că roş-albaştrii nu vor mai avea suficienţi jucători disponibili pentr a-i trece pe foaia de joc.

„Dramatic poate fi dacă mai pică cineva la teste. Cei care nu au făcut anul trecut au făcut acum. Nu putem să cerem amânare. Nu vrem să driblăm competiţia. În funcţie de teste, vom vedea ce vom face. Nu cred că vom reuşi să recuperăm pe cineva. Suntem în pericol pentru că nu gândim logic. Nu trebuie renunţat la teste, nu e normal”, a spus Mihai Stoica la finalul meciului cu Mioveniul, într-o conferinţă de presă.

Mihai Stoica îl apără pe Gigi Becali

Mihai Stoica îl apără pe patronul său Gigi Becali. Oficialul vicecampioanei spune că mai mulţi jucători de la echipă s-au vaccinat şi că fiecare îşi decide soarta. Clubul nu a intervenit cu nimic în decizia fotbaliştilor de a se vaccina sau nu. „Jucătorii de la FCSB îşi decid singuri soarta. Gigi Becali nu le-a interzis să se vaccineze. Avem jucători care s-au vaccinat acum, după această situaţie. Dacă nu avem 13 jucători cu minim un portar, se amână meciul cu Farul. Avem foarte mulţi jucători pe care i-am împrumutat şi vrem să crească”, a mai spus Mihai Stoica la finalul meciului cu CS Mioveni de la Buzău, într-o conferinţă de presă.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:47 „Nimeni nu l-a lăudat!” Gigi Becali vrea să transfere un jucător de la FCU Craiova! Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 8:37 „E singurul care a făcut ceva!” Vedeta care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, în FCSB – Rapid 2-2 8:17 Gigi Becali a luat la ţintă un alt jucător în afară de Miculescu după derby-ul cu Rapid: „Ești vedetă? Imediat îl trec pe bancă” 8:16 Gigi Becali, propunere incredibilă când a aflat că Vlad Chiricheş a suferit o fractură: „Ce, nu se poate aşa?” 8:00 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei e în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 0:08 „100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2 20
apr.
23:51
Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?”
20
apr.
23:42
Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2. Reacţie din şase cuvinte a preşedintelui din Giuleşti
20
apr.
23:31
Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului
20
apr.
23:20
„Doar opinia lui contează!” Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2
Vezi toate știrile
Citește și